Και όμως, είναι ακόμη εδώ: Ο Μίτροβιτς έπαιξε ξανά με τη Φούλαμ και… αποθεώθηκε! (vid)

Για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Φούλαμ, ο Μίτροβιτς παίρνει χρόνο συμμετοχής, στο νικηφόρο φιλικό με 2-1 κόντρα στη Χόφενχαϊμ. Ήθελε να φύγει, το είπε ανοιχτά, δημιούργησε… αναστάτωση στον σύλλογο, αλλά είναι ακόμη εδώ και εξακολουθεί να αποθεώνεται!



 Και όμως, είναι ακόμη εδώ: Ο Μίτροβιτς έπαιξε ξανά με τη Φούλαμ και… αποθεώθηκε! (vid)

Ήταν να φύγει, ζήτησε να αποχωρήσει, δήλωσε πως δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα της Φούλαμ και τελικά, είναι ακόμη εδώ. Ο λόγος φυσικά για τον Αλεξάντερ Μίτροβιτς, ο οποίος όχι μόνο δεν έφυγε για τη Σαουδική Αραβία, αλλά για πρώτη φορά φέτος, συμμετείχε κανονικά σε φιλική αναμέτρηση της Φούλαμ.

Το γυαλί μπορεί να είχε… ραγίσει, αλλά ο Μάρκο Σίλβα φαίνεται πως έφερε τον Σέρβο ξανά στα μέτρα του, με τον Μίτροβιτς να περνά ως αλλαγή στο φιλικό της ομάδας του απέναντι στη Χόφενχαϊμ, παίρνοντας τη θέση του Ραούλ Χιμένες, που νωρίτερα είχε σκοράρει.

Μάλιστα, όταν στο 68ο λεπτό, έγινε αντιληπτό από τους φίλους των Λονδρέζων πως περνά στον αγωνιστικό χώρο, αυτοί άρχισαν να φωνάζουν το όνομά του, δείχνοντας ξεκάθαρα πως τον θέλουν στο ρόστερ του αγαπημένου τους club, παρά τις καλοκαιρινές… διαμάχες.

Δείτε το βίντεο, την στιγμή της αλλαγής:

Δημήτρης Μανάκος