«Διέλυσε» τη Γουέστ Χαμ η Λεβερκούζεν του Τσάκα! (vids)

Τέσσερα γκολ με χαρακτηριστική ευκολία έβαλε η Μπάγερ Λεβερκούζεν του Γκρανίτ Τσάκα στη Γουέστ Χαμ, με τους Γερμανούς να επικρατούν με 4-0, μία εβδομάδα πριν την έναρξη της Premier League.



«Διέλυσε» τη Γουέστ Χαμ η Λεβερκούζεν του Τσάκα! (vids)

Κάτι μοιάζει να πηγαίνει πολύ λάθος τη δεδομένη χρονική στιγμή στη Γουέστ Χαμ, με την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες να μην κάνει μεταγραφές, να έχει χάσει τον Ντέκλαν Ράις και να μην αποδίδει καλά στις φιλικές της αναμετρήσεις, γνωρίζοντας αισίως και μία πολύ «βαριά» ήττα.

Συγκεκριμένα, τα «σφυριά» αντιμετώπισαν τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη της Premier League και την αναμέτρησή τους στο «Βιτάλιτι» κόντρα στην Μπόρνμουθ, και ηττήθηκαν με… κάτω τα χέρια με 4-0.

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο και του Γκρανίτ Τσάκα ήταν πραγματικά εξαιρετική, με τον Ελβετό να παίζει για 88 λεπτά και να αποτελεί τον απόλυτο ηγέτη στη μεσαία γραμμή των Γερμανών.

Αυτοί σκόραραν τρεις φορές στο πρώτο μέρος, με τον Χόφμαν στο 9ο λεπτό, τον Μπονιφάσε στο 38ο, έχοντας επωφεληθεί και από το αυτογκόλ του Κέρερ στο 24’, για να έρθει ο Άντριχ και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 70’, προειδοποιώντας τη Γουέστ Χαμ, ενόψει… Premier League!

Δημήτρης Μανάκος