Διπλό - δήλωση της Σαουθάμπτον στην εντυπωσιακή πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ!

Το ποδόσφαιρο επέστρεψε! Και η Τσάμπιονσιπ ξεκίνησε τρομερά, με την Σαουθάμπτον να επικρατεί 2-1 της Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο Χίλσμπορο με γκολ του Άνταμς στο 87'!



Διπλό - δήλωση της Σαουθάμπτον στην εντυπωσιακή πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ!

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ μετά την άνοδο από την τρίτη κατηγορία κοντραρίστηκε με τους "αγίους" που τις τελευταίες μέρες περισσότερο με τον Λάβια ασχολήθηκαν και την... προστασία του από τη Λίβερπουλ παρά με το ματς.

Η Σαουθάμπτον στο 8ο λεπτό προκάλεσε... έκρηξη πανηγυρισμών ανοίγοντας το σκορ με τον Άρμστρονγκ που έβαλε το κεφάλι στο σουτ του Τέλα και πέτυχε το πρώτο γκολ της σεζόν στην Αγγλία!

Η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν με κατοχή μπάλας προσπάθησε να διατηρήσει τον έλεγχο, η Γουένσντεϊ αμυνόταν, αλλά στο δεύτερο μέρος βγήκε στο γήπεδο με τρομερή ενέργεια. Και κάπως έτσι στο 54' το γήπεδο ξέσπασε με το 1-1 από τον Γκρέγκορι έπειτα από στατική φάση!

Οι "κουκουβάγιες" έπρεπε να υπερασπιστούν το γκολ που πέτυχαν και το ισόπαλο σκορ. Άλλωστε πέρυσι ηττήθηκαν μόλις μια φορά εντός έδρας και είχαν 49-16 τέρματα! Το παιχνίδι έμεινε ανοιχτό όσο οι παίκτες δεν εμφάνιζαν κόπωση, όμως από κάποιο σημείο και μετά η κούραση έκανε την εμφάνιση της.

Και τότε η Σαουθάμπτον "χτύπησε" για να κάνει πρεμιέρα με το δεξί και να πάρει τη νίκη με το τελικό 2-1 χάρη στο γκολ του Τσε Άνταμς στο 87ο λεπτό!

Κώστας Ζάλιαρης