Την τελευταία φορά που η Σαουθάμπτον έπαιζε πρεμιέρα Championship, έχανε από τον… Μέλμπεργκ!

Διαβάστε την πρόταση του England365 για την πρεμιέρα της Championship και την αναμέτρηση της Σαουθάμπτον με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, 19 χρόνια μετά την τελευταία 1η αγωνιστική των «αγίων» στην 2η τη τάξει κατηγορία του «Νησιού».



Την τελευταία φορά που η Σαουθάμπτον έπαιζε πρεμιέρα Championship, έχανε από τον… Μέλμπεργκ!

Η πιο μεγάλη ώρα για την Championship είναι τώρα, με το πρωτάθλημα επιτέλους να ξεκινά και τη Σέφιλντ Γουέντσντεϊ που ανέβηκε από την 3η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος, να υποδέχεται τη Σαουθάμπτον, που πέρυσι αγωνιζόταν στην Premier League.

Δύο ομάδες με έντονο παρελθόν, αν αναλογιστεί κανείς πως έχουν συναντηθεί πέντε φορές από το 2009 και έπειτα, με τους «αγίους» να μην έχουν δεχθεί γκολ στις τέσσερις από τις εν λόγω αναμετρήσεις.

Μία επαγγελματική νίκη τους προβλέπουμε και πάλι, καθώς διαθέτουν και την εμπειρία, αλλά και την ποιότητα, για να ξεκινήσουν με νίκη το ταξίδι τους στην Championship, δικαιώνοντας την απόδοση της τάξεως του 2.30 στη Novibet.

Ας μην ξεχνάμε φυσικά πως πρόκειται για την πρώτη πρεμιέρα της Σαουθάμπτον σε Λίγκα εκτός Premier League, μετά την σεζόν 2004-05. Τι είχε κάνει τότε; Είχε ηττηθεί με 2-0 από την Άστον Βίλα, της οποίας βασικός στόπερ ήταν ο Όλοφ Μέλμπεργκ, που εν συνεχεία πέρασε από την Ελλάδα και συνδέθηκε τον Ολυμπιακό!

 

Δημήτρης Μανάκος