Μόνο στην Αγγλία: «Παίζει» με τους φίλους της η Ρέντινγκ, την ειρωνεύονται αυτοί για τα… οικονομικά της προβλήματα!

Τρομερό τρολάρισμα των φίλων της Ρέντινγκ στην ίδια τους την ομάδα, μετά το αινιγματικό tweet που η ίδια ανάρτησε στα social media.



Μόνο στην Αγγλία: «Παίζει» με τους φίλους της η Ρέντινγκ, την ειρωνεύονται αυτοί για τα… οικονομικά της προβλήματα!

Την περσινή, τραγική σεζόν που διήνυσε, πρέπει να επιχειρήσει να αφήσει πίσω της η Ρέντινγκ, η οποία τερμάτισε στην 22η θέση της Championship και υποβιβάστηκε δικαίως στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ξεκίνησε άσχημα από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, επιχείρησε να σώσει την κατάσταση με «όπλο» την έδρα της, καθώς διέθετε την 10η καλύτερη του πρωταθλήματος, αλλά δεν ήταν εφικτό.

Ολική ανασύνταξη λαμβάνει χώρα λοιπόν στο «στρατόπεδο» του συλλόγου, αρχής γενομένης από τον προπονητή. Ο Ρούμπεν Σέλες, που επιχείρησε πέρυσι να σώσει τη Σαουθάμπτον, ήταν ο εκλεκτός της διοίκησης, με το σημαντικότερο αποτέλεσμα της περσινής θητείας του να ορίζεται το 3-3 στο «Έμιρεϊτς» κόντρα στην Άρσεναλ, καθιστώντας τους «αγίους» τη μοναδική ομάδα, μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι, που δεν ηττήθηκαν από τους «κανονιέρηδες» κατά μήκος της Premier League.

Ωστόσο, τα οικονομικά της προβλήματα είναι πολλά, της έχει επιβληθεί απαγόρευση στις μεταγραφές, έχει πάρει μόλις δύο ποδοσφαιριστές και για δεύτερη φορά σε ένα καλοκαίρι, η Λίγκα δεν την αφήνει να κινηθεί όπως επιθυμεί.

Αισίως όμως, πριν από μερικά λεπτά η Ρέντινγκ ανάρτησε μία δημοσίευση, στη οποία λέει στους φίλους της να αναμένουν. Η αντίδραση αυτών; O απόλυτος αυτοσαρκασμός, με τους οπαδούς της να την ρωτούν αν της επιβλήθηκε και 3η απαγόρευση μεταγραφών…

Δείτε τα σχόλια και την ανάρτηση της ομάδας του Σέλες:

Δημήτρης Μανάκος