Τελικά, μένει στην Μπράιτον ο Καϊσέδο;

Η Τσέλσι καταθέτει επίσημη πρόταση στην Μπράιτον για τον Μόισες Καϊσέδο και αυτή απορρίπτεται. Το κάνει ξανά, αλλά οι «γλάροι» είναι ανένδοτοι. Και όλα δείχνουν πως η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι δεν θα αποδεχθεί καμία προσφορά που δεν φτάνει τα 100 εκατομμύρια.



Τελικά, μένει στην Μπράιτον ο Καϊσέδο;

Όσο ο καιρός περνά, τόσο πιο πιθανή γίνεται η παραμονή του Μόισες Καϊσέδο στην Μπράιτον, με τον μέσο από το Εκουαδόρ να συνεχίζει την προετοιμασία του με την ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, με φόντο την έναρξη της φετινής σεζόν.

Την ίδια ώρα, η Τσέλσι συνεχίζει να συζητά με την Μπράιτον για την απόκτησή του, αλλά οι «γλάροι» είναι ανένδοτοι. Είτε θα βάλουν στα ταμεία τους, για πρώτη φορά στην ιστορία τους, 100 εκατομμύρια, είτε θα διατηρήσουν τον Καϊσέδο στο ρόστερ, από την στιγμή που τον Ιανουάριο υπέγραψε και νέο συμβόλαιο.

Ως στιγμής, οι «μπλε» κατέθεσαν προσφορά 70 εκατομμυρίων και αυτή απορρίφθηκε, με την ιστορία να επαναλαμβάνεται μερικές ημέρες μετά, με την Μπράιτον να απορρίπτει και τα 80 εκατομμύρια των Λονδρέζων.

«Ή 100 εκατομμύρια ή… τίποτα». Σε διαφορετική περίπτωση, ο Καϊσέδο θα αποτελέσει τον βασικό αμυντικό μέσο της ομάδας του, στην πρώτη συμμετοχή στην ιστορία τους σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Δημήτρης Μανάκος