«Κέρδισε» τον κόσμο της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας με την Μπάγερν: «Μήπως να το ξανασκεφτούμε;»

Την καλύτερή του εμφάνιση στα φιλικά προετοιμασίας της Λίβερπουλ πραγματοποίησε αναμφίβολα ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης της ομάδας του απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και τα πήγε περίφημα.



«Κέρδισε» τον κόσμο της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας με την Μπάγερν: «Μήπως να το ξανασκεφτούμε;»

Τι και αν ο Κώστας Τσιμίκας είχε δεχθεί αρκετά αρνητική κριτική, στις προηγούμενες φιλικές αναμετρήσεις της Λίβερπουλ, αναφορικά με τα γκολ που δεχόταν η ομάδα του όσο βρισκόταν στο γήπεδο και την ανασταλτική του παρουσία;

Τι και αν ο Γιούργκεν Κλοπ επιχειρεί να υιοθετήσει στον Έλληνα μπακ ένα καινούργιο στυλ παιχνιδιού, χρησιμοποιώντας τον και στη μεσαία γραμμή, ως «Inverted Left back», ώστε να δημιουργεί περισσότερες λύσεις στον άξονα, δεχόμενος κριτική;

Η εμφάνιση του Έλληνα μπακ απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου ήταν εξαιρετική. Ο Κώστας Τσιμίκας πέρασε στο παιχνίδι στο 62ο λεπτό και απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια από τους φίλους της Λίβερπουλ στα social media.

Η πλειοψηφία αυτών αναφέρει πως ο «Τσίμι» ταιριάζει καλύτερα από τον Άντι Ρόμπερτσον σε αυτόν τον νέο ρόλο του «Inverted back», με αρκετούς να αναφέρουν πως θα τον ξεκινούσαν βασικό και στην πρεμιέρα της Premier League απέναντι στην Τσέλσι.

«Μήπως να το ξανασκεφτούμε;». Αυτό ήταν το νόημα των περισσοτέρων tweet των φίλων της Λίβερπουλ που ανέφεραν το όνομα του Έλληνα μπακ, ο οποίος μοιάζει να αποδίδει καλύτερα – προς το παρόν – από τον Σκωτσέζο, στον αντίστοιχο ρόλο.

Δείτε μερικά σχόλια φίλων της Λίβερπουλ για τον Κώστα Τσιμίκα:

 

 

 

 

 

Δημήτρης Μανάκος