Μάντσεστερ Σίτι: Προσπαθεί να υπογράψει τον Γκβάρντιολ, πριν το Community Shield με την Άρσεναλ!

Στην τελική ευθεία έχουν περάσει οι διαπραγματεύσεις της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λειψία, με φόντο τη μεταγραφή του Γιόσκο Γκβάρντιολ, πριν το ματς του Community Shield με την Άρσεναλ.



Μάντσεστερ Σίτι: Προσπαθεί να υπογράψει τον Γκβάρντιολ, πριν το Community Shield με την Άρσεναλ!

Συνεχίζονται κανονικά οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λειψία, με φόντο τη μετακίνηση του Γιόσκο Γκβάρντιολ στο «Έτιχαντ», με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στη συμφωνία και την… υπογραφή του ποδοσφαιριστή με τους «πολίτες» να μην απέχει πολύ.

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός θέλει να μετακινηθεί στην Premier League και αν αυτό συμβεί, θα αποτελέσει την ακριβότερη πώληση στα χρονικά της νυν ομάδας του, καθώς το ποσό αναμένεται να φτάσει κοντά στα 100 εκατομμύρια.

Ωστόσο, η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να τελειώσει άμεσα με την εν λόγω υπόθεση και σύμφωνα με δημοσίευμα των Times, πιέζει τους Γερμανούς, ώστε να ανακοινώσει την προσθήκη του πριν το ματς του Community Shield με την Άρσεναλ.

Φυσικά, ακόμη και αν αυτό συμβεί, ο Γκβάρντιολ δεν θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση, η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή, 6 του μηνός, στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Δημήτρης Μανάκος