Θέμα συζήτησης ο Καϊσέδο και το βραβείο του στο Twitter – «Πολύ χαρούμενος για κάποιον που θέλει να φύγει…»

Το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της σεζόν για την Μπράιτον παρέλαβε ο Μόισες Καϊσέδο, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας και έδειξε να απολαμβάνει την στιγμή. «Αντιδρά έτσι κάποιος όταν θέλει να φύγει;», η απορία της πλειοψηφίας του φίλαθλου ποδοσφαιρικού κοινού στο Twitter.



Θέμα συζήτησης ο Καϊσέδο και το βραβείο του στο Twitter – «Πολύ χαρούμενος για κάποιον που θέλει να φύγει…»

Την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε, εξαργύρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Μόισες Καϊσέδο, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Μπράιτον για την σεζόν που ολοκληρώθηκε, συνδυάζοντας φυσικά το εν λόγω βραβείο, με τα ρεκόρ του club, την 6η θέση και την «παρθενική» ευρωπαϊκή έξοδο στην ιστορία της.

Ο μέσος από το Εκουαδόρ παρευρέθηκε στην εκδήλωση των βραβείων των «γλάρων» και παρέλαβε το βραβείο του, ευχαριστώντας τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και τους συμπαίκτες του, τους οποίους θεωρεί συν-υπεύθυνους για το επίτευγμά του.

Από εκεί και πέρα όμως, το Twitter πήρε «φωτιά». Ο λόγος; Διότι ο Καϊσέδο ήταν χαρούμενος. Έμοιαζε να το απολαμβάνει, δεν ήταν αμήχανος. Οτιδήποτε αντίθετο δηλαδή, από κάποιον που αισθάνεται πως ο κύκλος του σε μία ομάδα έχει ολοκληρωθεί. Άμεση συνέπεια, τα αμέτρητα tweet που έλαβαν χώρα για χάρη του, από φίλους της Μπράιτον και όχι μόνο!

 

 

Δημήτρης Μανάκος