Η «τυφλή» εμπιστοσύνη του Μπουλούτ στον Γούτα, τα 180 σερί λεπτά και το «Έλαντ Ρόουντ»!

Απαραίτητος φαίνεται πως έχει ξεκινήσει να γίνεται ο Δημήτρης Γούτας για την Κάρντιφ, λίγο πριν την έναρξη της επίσημης αγωνιστικής περιόδου, με τον Έλληνα στόπερ να είναι ο μοναδικός, μαζί με τον Ράιαν Γουίντλ, που δεν έχουν αντικατασταθεί στα δύο τελευταία φιλικά της ομάδας τους.  



Η «τυφλή» εμπιστοσύνη του Μπουλούτ στον Γούτα, τα 180 σερί λεπτά και το «Έλαντ Ρόουντ»!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φαίνεται πως έχει ξεκινήσει η θητεία του Δημήτρη Γούτα στην Κάρντιφ, με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να έχει γίνει απαραίτητος για τον Ερόλ Μπουλούτ, πράγμα που γίνεται αντιληπτό από τις φιλικές αναμετρήσεις του club.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Πως αφότου ο Γούτας έκανε το ντεμπούτο του με τους Ουαλούς, περνώντας ως αλλαγή στη φιλική ήττα με 1-0 με αντίπαλο την Μπράγκα, έκτοτε δεν έχει βγει από την ενδεκάδα!

Από τότε και μετά, η Κάρντιφ έχει δώσει δύο ακόμη «τεστ», με αντιπάλους την Πόρτο και την Γουίκομπ. Αρνητικό στοιχείο το γεγονός πως δεν σκόραρε θετικά σε κάποια από αυτές (4-0, 0-0), θετικό το γεγονός πως ο Έλληνας στόπερ αγωνίστηκε και στις δύο αναμετρήσεις για 90 λεπτά.

Αθροιστικά λοιπόν, μετρά στα δύο τελευταία ματς της Κάρντιφ 180 αγωνιστικά λεπτά, με τον μέσο, Ράιαν Γουίνλτ να είναι ο μοναδικός που τον συναγωνίζεται, καθώς ο Μπουλούτ δεν έχει αντικαταστήσει ούτε τον Άγγλο από τα εν λόγω ματς.

Τι συμπεραίνουμε λοιπόν; Πως ο Δημήτρης Γούτας θεωρείται ήδη σημαντικός στο Κάρντιφ και πως σε μία εβδομάδα από σήμερα, στην πρεμιέρα της Championship απέναντι στη Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ», θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα!

Δημήτρης Μανάκος