Το Μουντιάλ της Λόρεν Τζέιμς: Δυο γκολ, τρεις ασίστ και διασκεδαστική εξάρα στην Κίνα!

Ο Λόρεν Τζέιμς είναι το απόλυτο αστέρι του Μουντιάλ Γυναικών του 2023, σκοράροντας δυο φορές και μοιράζοντας τρεις ασίστ για την εθνική Αγγλίας στο 6-1 επί της Κίνας!  



Το Μουντιάλ της Λόρεν Τζέιμς: Δυο γκολ, τρεις ασίστ και διασκεδαστική εξάρα στην Κίνα!

Έχοντας ήδη οδηγήσει τις «λέαινες» στην επόμενη φάση μετά το γκολ που είχε πετύχει απέναντι στην Δανία, η αδερφή του Ρις Τζέιμς έκανε τρομερά πράγματα το μεσημέρι της Τρίτης.

Έγινε η πρώτη παίκτρια στο φετινό Μουντιάλ με 2+ τέρματα και 3+ ασίστ σε ένα ματς, φροντίζοντας ώστε η άνετη επικράτηση επί της Κίνας με το τελικό 6-1 να γίνει… με απολαυστικό τρόπο.

Η Τζέιμς μόλις στο 4ο λεπτό ετοίμασε το γκολ για την Αλέσια Ρούσο, «σερβίροντας» και για την Χεμπ στο 26’ για το 2-0. Ε, κάπου εκεί είπε να το πάρει και λίγο πάνω της, πετυχαίνοντας τα επόμενα δύο γκολ, στο 41’ και το 65’!

Οι Κινέζες είχαν μειώσει προσωρινά με χτύπημα πέναλτι της Σουάνγκ για το 3-1, όμως, η Λορέν δεν … ηρεμούσε και ισοπέδωσε τις Ασιάτισσες!

Έκανε το χατ-τρικ των ασίστ για το 5-1 από την Κλόι Κέλι και το τελικό 6-1 διαμορφώθηκε στο φινάλε από την Ντάλι που… πήρε μέρος στο πάρτι.

Κώστας Ζάλιαρης