Η Μπόρνμουθ τον Ράντου που βρισκόταν στην Ίντερ και «χάρισε» το πρωτάθλημα στη… Μίλαν (vid)

Ο Ιονούτ Ράντου επιλέχθηκε ως μία εναλλακτική του Νέτο για να υπερασπιστεί την εστία της Μπόρνμουθ, με τον Ρουμάνο να βρίσκεται μέχρι πρότινος στην Ίντερ, αλλά να έχει «στέψει» την Μίλαν…. πρωταθλήτρια με ένα τραγικό λάθος.  



Η Μπόρνμουθ τον Ράντου που βρισκόταν στην Ίντερ και «χάρισε» το πρωτάθλημα στη… Μίλαν (vid)

Βρίσκεται στην Ίντερ από το 2013 και αποχώρησε για άλλη μία χρονιά δανεικός, αυτή τη φορά για την Premier League και την Μπόρνμουθ. Η θητεία, ωστόσο, του 26χρονου εκεί μόνο θετική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς μία από τις πιο… αξιοσημείωτες στιγμές του είναι το ότι «έδωσε» το πρωτάθλημα στη συμπολίτισσα.

Την σεζόν 2021/22, η Μίλαν ήταν ένα βαθμό πίσω από τους «νερατζούρι» και φαινόταν πως δεν θα κατάφερνε να επιστρέψει στην κορυφή, αφού το πρόγραμμα της ομάδας του Σιμόνε Ιντζάγκι ήταν πιο «βατό». Παρ’ όλα αυτά, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος, αντιμετώπισε στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα» την Μπολόνια και με το σκορ στο 1-1, ο Ράντου έκανε ένα ασυγχώρητο λάθος.

Στο 81ο λεπτό, ο Ίβαν Πέρισιτς του επέστρεψε την μπάλα με δύναμη, εκτελώντας το πλάγιο άουτ, εκείνος δεν μπόρεσε να την κοντρολάρει και ο Νίκολα Σανσόνε την έστειλε στα δίκτυα προ κενής εστίας για το 2-1.

Ένα τραγικό σφάλμα που στοίχισε στον σύλλογο τον τίτλο και έφερε την Μίλαν στην κορυφή της Serie A, με τους «ροσονέρι» να διατηρούνται στην 1η θέση μέχρι τέλους και να σηκώνουν το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά το 2011.

Χρήστος Σκούρας