Πρόστιμο 10 εκατ.ευρώ στην Τσέλσι για τα ... οικονομικά τερτίπια της εποχής Αμπράμοβιτς

Η Τσέλσι έφτασε σε συμφωνία με την UEFA για διακανονισμό με τον οποίο ουσιαστικά υποχρεούται να εξοφλήσει πρόστιμο 10 εκατομμυρίων ευρώ για ασαφή και μη ολοκληρωμένες οικονομικές εκθέσεις που παρουσίασε επί εποχής Ρομάν Αμπράμοβιτς στην ιδιοκτησία.   



Πρόστιμο 10 εκατ.ευρώ στην Τσέλσι για τα ... οικονομικά τερτίπια της εποχής Αμπράμοβιτς

Η Γιουβέντους τιμωρήθηκε με έναν χρόνο αποκλεισμό από το επόμενο Europa Conference League για οικονομικές υποθέσεις, ωστόσο, οι «μπλε» του Λονδίνουν δεν είχαν παραβιάσει κανονισμούς.

Πιο συγκεκριμένα, είχαν καταθέσει εκθέσεις και οικονομικά στοιχεία τα οποία δεν ήταν ολοκληρωμένα, από την εποχή που ακόμα βρισκόταν στην ιδιοκτησία του κλαμπ ο Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Με τον Ρώσο μεγιστάνα ν' αποτελεί πλέον παρελθόν εδώ και κάτι παραπάνω από έναν χρόνο και την Τσέλσι να προσπαθεί να συνηθίσει την παρουσία του Τοντ Μπόελι στην ηγεσία της, ήρθε η «καμπάνα», όμως, υπήρξε διευθέτηση. 

Συγκεκριμένα, η UEFA επέβαλε πρόστιμο 10 εκατομμυρίων ευρώ στους Λονδρέζους για τις όποιες ασάφειες και τα μη ολοκληρωμένα στοιχεία είχαν καταθέσει εκείνοι για τα προηγούμενα χρόνια. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης