Όλα δείχνουν… παραμονή Καϊσέδο στην Μπράιτον!

Στην αποστολή της Μπράιτον συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος ο Μόισες Καϊσέδο, με αγγλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως κάπως έτσι, ολοκληρώνεται το σήριαλ της μεταγραφής του, καθώς ο μέσος των «γλάρων» θα συνεχίσει να βρίσκεται στο «Άμεξ» και τη νέα σεζόν.



Όλα δείχνουν… παραμονή Καϊσέδο στην Μπράιτον!

Μπορεί να αποτέλεσε ένα από τα πιο hot ονόματα του καλοκαιριού, σε συνέχεια του σήριαλ του Ιανουαρίου, που το όνομά του συζητήθηκε έντονα τόσο για την Άρσεναλ, όσο και για την Τσέλσι, όμως όλα δείχνουν πως ο Μόισες Καϊσέδο θα συνεχίσει να βρίσκεται στην Μπράιτον, και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Τσέλσι του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο διεκδίκησε έντονα την υπογραφή του, ο ποδοσφαιριστής ήταν θετικός, αλλά οι «μπλε» δεν θα έμπαιναν στην διαδικασία να καταθέσουν προσφορά που αντιστοιχεί σε… εννιαψήφιο ποσό για να τον αγοράσουν.

Συνεπώς, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Καϊσέσο κατά πάσα πιθανότατα θα αποτελέσει τον βασικό μέσο της Μπράιτον και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι να τον συμπεριλαμβάνει για πρώτη φορά και στην αποστολή, στο «Premier League Summer Series», που λαμβάνει χώρα τη δεδομένη χρονική στιγμή, κόντρα στην Μπρέντφορντ.

Δημήτρης Μανάκος