Τα παιχνίδια της… κληρωτίδας σε Σαρρή και Μπράιτον: H σεζόν ξεκινά με τις 2 τελευταίες ομάδες που κέρδισε πέρυσι!

Απέχουμε αρκετά ακόμη από τη σέντρα της Women Super League, με την Βεατρίκη Σαρρή να έχει παραμείνει και τη νέα σεζόν στη γυναικεία ομάδα της Μπράιτον. Ουδείς όμως έχει συνειδητοποιήσει τι παιχνίδι έπαιξε η κληρωτίδα στους «γλάρους». Διότι τα δύο πρώτα ματς της σεζόν λαμβάνουν χώρα απέναντι στους δύο τελευταίους αντιπάλους που κέρδισαν πέρυσι, με τον έναν εξ’ αυτών να έχει «πληγωθεί» από την Ελληνίδα.



Τα παιχνίδια της… κληρωτίδας σε Σαρρή και Μπράιτον: H σεζόν ξεκινά με τις 2 τελευταίες ομάδες που κέρδισε πέρυσι!
Μπορεί η Premier League να ξεκινά σε λιγότερο από 20 ημέρες από σήμερα, όμως η Women Super League απέχει προς το παρόν από την πρεμιέρα της, καθώς την 1η Οκτωβρίου θα μπουν στο γήπεδο οι γυναίκες, για την πρώτη επίσημη αγωνιστική τους υποχρέωση.

Φυσικά, θα έχουμε και πάλι ελληνικό ενδιαφέρον στην Λίγκα, καθώς η Βεατρίκη Σαρρή έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Μπράιτον και φέτος θα μπει στον δεύτερο χρόνο της παραμονής της στο «Άμεξ».

Η Ελληνίδα λοιπόν, η οποία πραγματοποιεί τις διακοπές της στην χώρα μας, πριν από την έναρξη της προετοιμασίας της με την Μπράιτον, θα βρεθεί κανονικά στην Women Super League και αναμένει την πρεμιέρα απέναντι στην Έβερτον εκτός έδρας και τη Γουέστ Χαμ, για το πρώτο παιχνίδι της ομάδας στο «σπίτι» της.

Ποιο είναι το οξύμωρο της υπόθεσης; Πως οι δύο αυτές ομάδες, σηματοδότησαν και τις δύο τελευταίες νίκες που κατέγραψε η Μπράιτον, στο φινάλε της περσινής σεζόν. Οι «γλάροι» κέρδισαν με 3-2 την Έβερτον στα μέσα του Απριλίου και με 1-0 τα «σφυριά», 20 ημέρες μετά και επί της ουσίας, έτσι διατηρήθηκαν στην κατηγορία.

Και η σεζόν ξεκινά με αντιπάλους αμφότερες, με την Βεατρίκη Σαρρή να έχει σημειώσει το παρθενικό της γκολ με την Μπράιτον, κόντρα στην Γουέστ Χαμ, στην επικράτηση της ομάδας της εκτός έδρας με 5-4!

Δημήτρης Μανάκος