Η Αλ Αχλί αγόρασε από την Πρέμιερ μια απρόβλεπτη, ποιοτική και ταχύτατη επιθετική τριπλέτα

Τρεις ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν πολύ εύκολα να βρίσκονται στην επιθετική τριάδα ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ. Προς το παρόν συνεχίζουν στην Σαουδική Αραβία και η Αλ – Αχλί έκανε τρομερές κινήσεις με τους Μαχρέζ, Φιρμίνο και Σεντ – Μαξιμέν!  



Η Αλ Αχλί αγόρασε από την Πρέμιερ μια απρόβλεπτη, ποιοτική και ταχύτατη επιθετική τριπλέτα

Οι Σαουδάραβες διανύουν ένα ποδοσφαιρικό καλοκαίρι αρκετά πρωτόγνωρο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον από άποψη αναλύσεων, εκτιμήσεων και ενημέρωσης για το background αυτής της … αντεπίθεσης στο άθλημα.

Οι μεταγραφές που έχουν πραγματοποιήσει παίρνοντας ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ έχουν προκαλέσει αίσθηση και καθημερινά προκύπτουν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον και προτάσεις… εξωπραγματικές, προκειμένου να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο τα κλαμπ της χώρας.

Η Αλ Αχλί, αφού φρόντισε ν’ αποκτήσει τον Εντουάρντ Μεντί από την Τσέλσι για ν’ αποκτήσει ασφάλεια στα γκολπόστ, θέλησε να δημιουργήσει μια επιθετική τριπλέτα με ονόματα που από μόνα τους θα προκαλούσαν προβληματισμό σε κάθε αντίπαλο.

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο ήταν ο πρώτος που πήρε μεταγραφή εκεί, αφού έμεινε ελεύθερος από την Λίβερπουλ έπειτα από 8 χρόνια και αποχώρησε από τον σύλλογο του λιμανιού ως ένας εξαιρετικός, παντοτινός φίλος, αλλά και θρύλος της ομάδας.

Έπειτα, οι Μαχρέζ και Σεντ – Μαξιμέν φέρονται να βρίσκονται ένα βήμα πριν τις ανακοινώσεις τους! Ο Αλγερινός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι από τη μια πτέρυγα και ο Γάλλος ομόλογός του από την άλλη, κόστισαν στην Αλ Αχλί περί τα 40 εκατομμύρια ο καθένας και σύντομα θα έχουν φορέσει την φανέλα των Σαουδαράβων.

Οι απρόβλεπτες, αλλά και γεμάτες ποιότητα, κινήσεις του Μαχρέζ,, θα ταιριάξουν με την εκρηκτικότητα και την τρομερή ταχύτητα του Σεντ Μαξιμέν, ενώ, στο κέντρο θα βρίσκεται ο «Μπόμπι» που με την ηρεμία του και την απόλυτη σιγουριά στα πόδια του, θα φροντίζει και για τη δημιουργία, αλλά και για τα τελειώματα των φάσεων…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης