Ο Άσλεϊ Γιανγκ σκοράρει για πρώτη φορά με την Έβερτον, 20 χρόνια μετά το «παρθενικό» γκολ της καριέρας του! (vid)

Πέρασαν 20 χρόνια από το «παρθενικό» γκολ του Άσλεϊ Γιανγκ σε επαγγελματικό επίπεδο. Και όμως, είναι ακόμη εδώ. Και αισίως, σκόραρε με 5η διαφορετική αγγλική ομάδα, ανοίγοντας λογαριασμό με τη φανέλα της Έβερτον.



Ο Άσλεϊ Γιανγκ σκοράρει για πρώτη φορά με την Έβερτον, 20 χρόνια μετά το «παρθενικό» γκολ της καριέρας του! (vid)

Για να μπει κανείς στη διαδικασία να βρει το πρώτο γκολ στην καριέρα του Άσλεϊ Γιανγκ, πρέπει να γυρίσει τον χρόνο 20 έτη πίσω. Τότε, ορίζεται και το «παρθενικό» τέρμα στην σπουδαία καριέρα του Άσλεϊ Γιανγκ, ο οποίος είχε συμμετάσχει στη νίκη της Γουότφορντ επί της Μίλγουολ με 3-1, τον Σεπτέμβριο του 2003.

Είκοσι χρόνια μετά και ενώ έχει αλλάξει συνολικά πέντε ομάδες στην καριέρα του, ο Άγγλος «πασπαρτού», μιας και παίζει οπουδήποτε του ζητηθεί, ήταν εδώ για να το ξανακάνει.

Πέρασε ως αλλαγή στο φιλικό της Έβερτον με τη Γουίγκαν και άνοιξε το σκορ στο 64ο λεπτό, με ωραίο σουτ εντός περιοχής με το αριστερό.

Πρόκειται για την 5η διαφορετική αγγλική ομάδα, με τα χρώματα της οποίας ο Άσλεϊ Γιανγκ πανηγυρίζει. Είκοσι χρόνια μετά από εκείνο το απόγευμα απέναντι στη Μίλγουολ, είναι ακόμη εδώ. Στο υψηλότερο επίπεδο. Και σαφώς, του αξίζουν μόνο συγχαρητήρια…

 

Δημήτρης Μανάκος