Η Τσέλσι ζητά τον Καϊσέδο και ο Ντανκ «παίζει» με τα social της Μπράιτον! (vid)

Την στιγμή που η Τσέλσι έχει κορυφώσει τις διαπραγματεύσεις με τη Μπράιτον για τον Καϊσέδο, ο Λιούις Ντανκ δεν χάνει ευκαιρία να αναρτά ό,τι… σκέφτεται στο Twitter της αγαπημένης του ομάδας.



Η Τσέλσι ζητά τον Καϊσέδο και ο Ντανκ «παίζει» με τα social της Μπράιτον! (vid)

Μπορεί η Τσέλσι να φαίνεται πως έχει μπει στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων με την Μπράιτον για τον Μόισες Καϊσέδο, όμως αυτό δεν φαίνεται να πτοεί ούτε στο ελάχιστο τους «γλάρους».

Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι έχει αποδώσει εξαιρετικά στο μεταγραφικό παζάρι, έχει αποκτήσει τον Μίλνερ, τον Νταχούντ και τον Ζοάο Πέδρο της Γουότφορντ, έχει ανακοινώσει τον Μπαρτ Βερτμπρούγκεν και αισίως, μοιάζει να ολοκληρώνει και τη μετακίνηση του Ίγκορ από τη Φιορεντίνα.

Συνεπώς, στο «Άμεξ» δεν έχουν λόγο να αγχωθούν, με συνέπεια ο Λιούις Ντανκ να αποφασίζει να… παίξει με τον υπολογιστή. Άπαντες περιμένουν τα τελευταία νέα με τον Καϊσέδο και ο αρχηγός της Μπράιτον απέκτησε πρόσβαση στο Twitter της ομάδας του και έγραψε «κάθομαι εδώ με τον υπεύθυνο των Social».

Φυσικά, το εν λόγω tweet «πυροδότησε» αντιδράσεις από το κοινό της Τσέλσι, την στιγμή που το αντίστοιχο της Μπράιτον, διασκεδάζει με την εξέλιξη της υπόθεσης…

Δημήτρης Μανάκος