Ο Έμερι κάνει ακόμα πιο ελκυστική την Πρέμιερ και το απέδειξε με τον Ντιαμπί!

Ο Μούσα Ντιαμπί απέρριψε την επιλογή της Σαουδικής Αραβίας με πολύ καλύτερες οικονομικά συνθήκες από αυτές που του πρόσφερε η Άστον Βίλα, αφού, θέλει να είναι κομμάτι του πρότζεκτ του Ουνάι Έμερι στο Μπέρμιγχαμ. 



Ο Έμερι κάνει ακόμα πιο ελκυστική την Πρέμιερ και το απέδειξε με τον Ντιαμπί!

Οι "χωριάτες" που φέτος θα βρεθούν και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά την τρομερή πορεία που κατέγραψαν πέρυσι από τη στιγμή της πρόσληψης του Έμερι, γίνονται ένα απόλυτα ελκυστικό πρότζεκτ. 

Και αυτό φυσικά βοηθάει και την Πρέμιερ Λιγκ στο σύνολό της. Ο Μούσα Ντιαμπί από την Λεβερκούζεν επέλεξε το "Βίλα Παρκ" για να συνεχίσει την καριέρα του και οι "ασπιρίνες" αποδέχθηκαν την προσφορά των 50 εκατομμυρίων από την Βίλα, προκειμένου ο Γάλλος δεξιός εξτρέμ να μετακινηθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα. 

Ο Ντιαμπί είχε προσελκύσει ενδιαφέρον και από την Αλ Νασρ, η οποία φυσικά του πρόσφερε συμβόλαιο αρκετά καλύτερο από αυτό με το οποίο έδωσε τα χέρια με το αγγλικό κλαμπ, ωστόσο, κοίταξε περισσότερο την ευκαιρία να βρεθεί στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο κι όχι να βάλει σε προτεραιότητα τα χρήματα αυτή τη στιγμή. 

Πολύ σύντομα η μεταγραφή θα έχει ολοκληρωθεί σε ακόμα ένα επιτυχημένο σχέδιο των Έμερι και Μόντσι. 

Κώστας Ζάλιαρης