Δύο στους τρεις φίλους της Μπράιτον, προβλέπουν… τίτλο με τον Ντε Τζέρμπι στον πάγκο!

Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι οι φίλοι της Μπράιτον με τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι στον πάγκο της αγαπημένης τους ομάδας, προβλέποντας πως σύντομα το club θα κατακτήσει και ένα τρόπαιο!  



Δύο στους τρεις φίλους της Μπράιτον, προβλέπουν… τίτλο με τον Ντε Τζέρμπι στον πάγκο!

Είναι αδιαμφισβήτητα ένας προπονητής που οτιδήποτε και αν συμβεί τα επόμενα χρόνια στο «Άμεξ», ακόμη και αν φύγει για κάποιον άλλον σύλλογο, δεν θα λησμονηθεί ποτέ από τους φίλους της Μπράιτον.

Και ο λόγος είναι απολύτως προφανής. Με τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, η Μπράιτον τερμάτισε για πρώτα στην πρώτη εξάδα της Premier League, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο του Europa League.

Έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας και σημείωσε τεράστιες νίκες, οι οποίες δεν είχαν λάβει χώρα ποτέ νωρίτερα για τους «γλάρους» κόντρα στο Big 6. Δύο τρίποντα επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δύο διαδοχικά «διπλά» στο «Στάμφορντ Μπριτζ», νίκη επί του τέως προπονητή του συλλόγου, Γκρέιαμ Πότερ, στην πρώτη του επίσκεψη στην έδρα της Μπράιτον μετά τη φυγή του, νίκη επί της Άρσεναλ σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις και φυσικά, το γεγονός πως οι «γλάροι» ολοκλήρωσαν την σεζόν αήττητοι κόντρα στη Λίβερπουλ.

Η ικανοποίηση λοιπόν στο «στρατόπεδό» τους είναι τεράστια και ο φίλαθλος κόσμος της Μπράιτον δεν μπορεί παρά να αισιοδοξεί σε ακόμη καλύτερες ημέρες. Πώς ορίζονται αυτές; Με έναν τίτλο στην συλλογή του.

Σε γκάλοπ λοιπόν του «Wearebrighton.com», δύο στους τρεις φίλους της ομάδας επισήμαναν πως σύντομα θα προστεθεί… χρυσό στην τροπαιοθήκη τους, αν ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι συνεχίσει στο «τιμόνι» του συλλόγου την επόμενη διετία.

Θα είναι ο τίτλος… ευρωπαϊκός ή εγχώριος; Μικρή σημασία έχει. Διότι η Μπράιτον έχει «μεγαλώσει» απότομα και οποιοδήποτε… χρυσό, απλώς θα επιβεβαιώσει την τεράστια πρόοδο και οργάνωση που χαρακτηρίζει το club!

Δημήτρης Μανάκος