Φιλική... ντερμπάρα και ήττα για Ποστέκογλου στο πρώτο του ματς στην Τότεναμ (vids)

Η Γουέστ Χαμ αναδείχθηκε νικήτρια στο εντυπωσιακό φιλικό ντέρμπι με την Τότεναμ στο Περθ της Αυστραλίας, με τον Άγγελο Ποστέκογλου να βλέπει μεν τους ποδοσφαιριστές του να επανέρχονται από το εις βάρος τους 2-0, όμως, τα «σφυριά» κατάφεραν να επικρατήσουν με το τελικό 3-2.  



Φιλική... ντερμπάρα και ήττα για Ποστέκογλου στο πρώτο του ματς στην Τότεναμ (vids)

Τα «σπιρούνια» στο πρώτο τους φιλικό προετοιμασίας και στην πρώτη εμφάνιση του Ποστέκογλου στην άκρη του πάγκου, είχαν στην βασική τους ενδεκάδα και τον Βικάριο στα γκολπόστ, αλλά και τον Πέδρο Πόρο που παρέμεινε φέτος στην ομάδα, όπως επίσης και τους Μάντισον και Σόλομον που αποκτήθηκαν πριν από λίγο καιρό. Ο Χάρι Κέιν ξεκίνησε μαζί με τον Κουλουσέφσκι, αλλά αντικαστάθηκαν, όπως όλοι οι υπόλοιποι, στο δεύτερο μέρος.

Η Γουέστ Χαμ στην ανάπαυλα είχε το προβάδισμα δύο τερμάτων με κεφαλιές των Ινγκς και Μουμπάμα, η Τότεναμ αντέδρασε με το κοντινό σουτ του Λο Σέλσο και την κεφαλιά του Ντέστινι, για να διαμορφωθεί το τελικό 3-2 υπέρ των κατόχων του περασμένου Europa Conference League με τέρμα του Σκαμάκα από κάθετη του Φορνάλς.

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης