Ο Ράις είχε πετύχει το πρώτο του γκολ κόντρα στην Άρσεναλ και είχε «πονέσει» την νυν ομάδα του! (vids)

Στις πρώτες μέρες του 2019, ο πολύ πιο νεαρός τότε, Ντέκλαν Ράις, είχε πετύχει το μοναδικό και νικητήριο τέρμα για την Γουέστ Χαμ απέναντι στην Άρσεναλ (1-0). Ήταν το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «σφυριών», χαμογελούσε σαν να μην υπάρχει αύριο και τώρα, είναι μέλος της ομάδας κόντρα στην οποία είχε γίνει ευτυχισμένος!  



Ο Ράις είχε πετύχει το πρώτο του γκολ κόντρα στην Άρσεναλ και είχε «πονέσει» την νυν ομάδα του! (vids)

Ο Άγγλος χαφ έγινε ο ακριβότερος Βρετανός με την μεταγραφή των 105 εκατομμυρίων λιρών στους «κανονιέρηδες» και ο Μικέλ Αρτέτα κατάφερε να πάρει τον μεγαλύτερο μεταγραφικό του πόθο για να «χτίσει» πάνω του τη μεσαία γραμμή.

Ο Ράις υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα ώστε ο κόσμος της νέας του ομάδας να δει από εκείνον ό,τι καλύτερο έχει να δώσει και να προσφέρει αυτός τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του στο κλαμπ, ωστόσο, πίσω στο 2019, μερικά πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά.

Όντας αρκετά πιο νεαρός, ο νυν χαφ της Άρσεναλ είχε σκοράρει για πρώτη φορά και είχε πετύχει στο 48ο λεπτό το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης που είχε διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου!

Στα flash interviews λίγο αργότερα δεν σταματούσε να χαμογελάει και φυσικά στεκόταν δίπλα στον Μαρκ Νομπλ, από τον οποίο άντλησε έμπνευση μέχρι να γίνει εκείνος αρχηγός για τα «σφυριά».

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης