Αποχαιρέτησε ο Ράις, ανακοίνωσε την μεταγραφή η Γουέστ Χαμ!

Παρελθόν οριστικά ο Ντέκλαν Ράις από την Γουέστ Χαμ έπειτα από 10 χρόνια παρουσίας στον σύλλογο! Αποχαιρέτησε το κλαμπ και τον κόσμο ο Άγγλος χαφ που πλέον θα βρίσκεται στην Άρσεναλ, ανακοίνωσαν τη μεταγραφή των 105 εκατομμυρίων τα "σφυριά". 



Αποχαιρέτησε ο Ράις, ανακοίνωσε την μεταγραφή η Γουέστ Χαμ!

Έναντι ποσού που αποτελεί ρεκόρ για μετακίνηση Βρετανού παίκτη στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Ντέκλαν Ράις έκλεισε τον μεγάλο του κύκλο στην Γουέστ Χαμ και ετοιμάζεται να στηρίξει τη μεσαία γραμμή της Άρσεναλ. 

Αφού τα έγγραφα πλέον υπογράφηκαν από τους "κανονιέρηδες" κι εκείνοι τα έστειλαν αργά το βράδυ της Παρασκευής, το deal έκλεισε και ο διεθνής μέσος γυρίζει σελίδα στην καριέρα του. 

Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε την αποχώρηση του παίκτη από το κλαμπ και ο Ράις έγραψε για τους οπαδούς: 

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έλαβαν τέλος 10 χρόνια που ήταν απίστευτα… Η Γουέστ Χαμ έπαιξε τεράστιο ρόλο στην καριέρα και την ζωή μου και δεν είναι καθόλου εύκολος ο αποχαιρετισμός.

Είχα ορισμένες τρομερές στιγμές, καμιά τους όμως δεν θα συγκριθεί με τη νύχτα της Πράγας που κατακτήσαμε το ευρωπαϊκό. Ωρίμασα ως ποδοσφαιριστής, ως άνθρωπος και ως αρχηγός.

Από την πρώτη στιγμή που πήρα το περιβραχιόνιο με την καθοδήγηση του Νομπς (σ.σ. Νομπλ), αισθανόμουν μόνιμα υπερήφανος και παθιασμένος για το κλαμπ. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το ευρωπαϊκό τρόπαιο που κατακτήσαμε.

Η σύνδεσή μου με τους οπαδούς ήταν τα πάντα για εμένα και την οικογένειά μου. Μας φερθήκατε μοναδικά και σας ευχαριστώ.

Όλοι γνωρίζουν πως η Γουέστ Χαμ είναι πάνω από πρόσωπα. Σας ευχαριστώ για όλες τις μοναδικές στιγμές και ορισμένες από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου».

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης