Ποστέκογλου: «Θέλω να μείνει ο Κέιν και να πετύχουμε στην Τότεναμ» (vid)

Αν και δεν γνωρίζει τι έκβαση θα έχει η υπόθεση του Χάρι Κέιν το φετινό καλοκαίρι, ο Άγγελος Ποστέκογλου κατέστησε σαφές πως θέλει να τον έχει μαζί του και υπολογίζει στην εμπειρία του και στα όσα γνωρίζει από το κλαμπ, για να τα εφαρμόσουν φέτος και να οδηγήσουν την Τότεναμ σε επιτυχίες.  



Ποστέκογλου: «Θέλω να μείνει ο Κέιν και να πετύχουμε στην Τότεναμ» (vid)

Ο νέος κόουτς των «σπιρουνιών» τόνισε πως… είχε βάλει στοίχημα με άλλους προπονητές για τη στιγμή που θα τον ρωτούσαν οι εκπρόσωποι του Τύπου για τον αρχηγό της ομάδας του, αφού ήταν κάτι αναπόφευκτο και απόλυτα δεδομένο.

«Ξέρω ότι ανυπομονεί να επιστρέψει για να δουλέψουμε κι εγώ τον θέλω στην ομάδα μου. Θέλω να μιλήσουμε γιατί ξέρει τι ακριβώς χρειαζόμαστε και να μεταφέρουμε όσα πρέπει στο γήπεδο και στις προπονήσεις ώστε να πετύχουμε. Δεν έλαβα καμία εγγύηση από το κλαμπ ότι θα μείνει ο παίκτης, αλλά ξέρω ότι θέλει να δει την Τότεναμ επιτυχημένη» σχολίασε ο Ποστέκογλου.

Υπενθυμίζεται πως η Μπάγερν προσπάθησε με 70+ εκατ.ευρώ και απέτυχε στην πρώτη της απόπειρα να πάρει τον παίκτη, ενώ, τώρα φέρεται να προσφέρει 80+ εκατ.ευρώ για τον πρώτο σκόρερ στα χρονικά της Τότεναμ και της εθνικής ομάδας της Αγγλίας. 

Κώστας Ζάλιαρης