Ο Μαρέσκα πήρε τον Καμπαγιέρο για βοηθό του στη Λέστερ!

Ο Βίλι Καμπαγιέρο είναι ο νέος βοηθός προπονητή στη Λέστερ, με τον Έντσο Μαρέσκα να του εμπιστεύεται τη θέση δίπλα του στην άκρη του πάγκου στην επιχείρηση άμεσης επιστροφής στην Πρέμιερ Λιγκ!  



Ο Μαρέσκα πήρε τον Καμπαγιέρο για βοηθό του στη Λέστερ!

Ο Καμπαγιέρο μέχρι και το φετινό καλοκαίρι ήταν μέλος της Σαουθάμπτον, όμως, έμεινε ελεύθερος και τελικά φαίνεται ότι ρίχνει τους τίτλους τέλους της ποδοσφαιρικής του καριέρας για να κάνει αμέσως το επόμενο βήμα!

Ο Μαρέσκα του πρόσφερε δουλειά, όχι όμως ως κομμάτι του ρόστερ, αλλά ως «δεξί του χέρι» και ο πολύπειρος τερματοφύλακας απάντησε θετικά για να βρεθεί στο τεχνικό τιμ των «αλεπούδων».

Ο 41χρονος γκολκίπερ προφανώς θα έχει και λόγο στον τρόπο δουλειάς των τερματοφυλάκων της ομάδας, με τον νέο κόουτς της Λέστερ να εμπιστεύεται την κρίση και τις εμπειρίες του για να προσφέρει σημαντική βοήθεια στις «αλεπούδες».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καμπαγιέρο σύντομα θα έχει ολοκληρώσει και τα απαραίτητα σεμινάρια για να πάρει το UEFA A coaching licence, ώστε να μπορεί να βρεθεί και ως πρώτος προπονητής σε ομάδα!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης