Ο 34χρονος Γουίλιαν γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Φούλαμ!

Για ακόμη ένα χρόνο αναμένεται να παραμείνει στο «Κρέιβεν Κότατζ» ο Γουίλιαν, ο οποίος συμφώνησε σε μεγάλη αύξηση αποδοχών και γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Φούλαμ, παρά την ηλικία του.



Ο 34χρονος Γουίλιαν γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Φούλαμ!

Τι και αν έχει συμπληρώσει τα 34 του χρόνια; Τι και αν από τότε που αποχώρησε από την Τσέλσι, η καριέρα του πήρε την κάτω βόλτα, με τις μετακινήσεις του στην Άρσεναλ και τη Βραζιλία, να μην χαρακτηρίζονται επιτυχημένες;

Συζητάμε για τον Γουίλιαν. Η Φούλαμ τον πήρε πέρυσι για ένα χρόνο, ο ίδιος διακρίθηκε, ήταν από τους καλύτερούς της, και όταν πλέον, έφτασε η ώρα για να συζητήσουν για ανανέωση του συμβολαίου του, ο Βραζιλιάνος είχε μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Ήθελε να συνεχίσει στο «Νησί», αλλά δεν θα συμβιβαζόταν με κάτι λιγότερο από αυτό που θα μπορούσε να κερδίσει. Και εν τέλει, έκανε τη Φούλαμ να πάει προς τα… πίσω, δίνοντάς του 100.000 λίρες την εβδομάδα.

Αυτομάτως λοιπόν, ο Γουίλιαν στα… 34 του, είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του συλλόγου, ξεπερνώντας τον Μπερντ Λένο των 90.000 και τον Αλεξάντερ Μίτροβιτς των 10 λιγότερων!

Δημήτρης Μανάκος