Πρόταση ανανέωσης προς τον Κέιν, μισθός και… Ποστέκογλου τα «όπλα» της Τότεναμ

Η Μπάγερν δεν παραδίνεται, θέλει να προσθέσει τον Κέιν στο ρόστερ της, όμως, η Τότεναμ φαίνεται ότι κάνει ρελάνς και έχει προσφέρει νέο συμβόλαιο με γενναία αύξηση απολαβών στον θρυλικό σκόρερ της προκειμένου να τον κρατήσει στο Λονδίνο.  



Πρόταση ανανέωσης προς τον Κέιν, μισθός και… Ποστέκογλου τα «όπλα» της Τότεναμ

Ο Χάρι Κέιν δείχνει να θεωρεί πως έχει φτάσει η στιγμή για μια μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του και για κλείσιμο του κεφαλαίο των «σπιρουνιών».

Έχει γράψει τρομερή ιστορία με τη φανέλα του συλλόγου, δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει κάποιο τρόπαιο κι αυτό είναι που τον «πονάει» πολύ, αφού θέλει στο άμεσο μέλλον να φτάσει σε επιτυχίες.

Η Μπάγερν έδειχνε να τον έχει δελεάσει το τελευταίο διάστημα, η Τότεναμ έδειξε με την στάση της πως δεν έχει καμία πρόθεση να τον παραχωρήσει και τώρα ο Guardian φέρνει στην επιφάνεια την είδηση της κατάθεσης πρότασης από τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη.

Η προσφορά της Τότεναμ περιλαμβάνει γενναία αύξηση των αποδοχών του Κέιν, με τον Ντάνιελ Λίβι να στηρίζεται και στον Άγγελο Ποστέκογλου για να πείσει τον Άγγλο στράικερ να σταματήσει να σκέφτεται το μέλλον του μακριά από την αγαπημένη του ομάδα…

Κώστας Ζάλιαρης