Ο Σεντ Μαξιμέν προπονείται μόνος του, για να κάνει τον Πεπ να ξανά πέσει στα γόνατα… (pic)

Δεν βλέπει την ώρα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Σεντ Μαξιμέν, ο οποίος προβαίνει σε ατομικές προπονήσεις, με φόντο να επαναλάβει στιγμές, όπως αυτή με αντίπαλο τον Κάιλ Γουόκερ, στο 3-3 με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».  



Ο Σεντ Μαξιμέν προπονείται μόνος του, για να κάνει τον Πεπ να ξανά πέσει στα γόνατα… (pic)

Τον γνωρίζουμε όλοι. Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει και δεδομένα, αν κάποιος δεν είναι Νιούκαστλ, δεν θέλει να βλέπει τον Σεντ Μαξιμέν στο γήπεδο, όταν η ομάδα του αντιμετωπίζει τις «καρακάξες», σε επίπεδο Premier League.

Μπορεί να σε περάσει από παντού. Μπορεί να κάνει άπαντες να αλλάξουν πολλές φορές τον βηματισμό τους, να μπερδευτούν, να μην μπορούν να τον ακολουθήσουν. Για τον λόγο αυτό, ο Γάλλος της Νιούκαστλ έχει ήδη ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις στο σπίτι του, ώστε να είναι έτοιμος, ενόψει της νέας σεζόν.

Ποια ήταν η καλύτερή του στιγμή πέρυσι; Η αλήθεια είναι πως δύσκολα μπορεί να ξεχωρίσει κανείς μόλις μία, αλλά ουδείς θα λησμονήσει την αντίδραση του Πεπ, όταν τον είδε να ξεπερνά το εμπόδιο του Γουόκερ, στο 3-3 της Μάντσεστερ Σίτι, στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Τον πέρασε δις, δημιούργησε χώρο για τον εαυτό του και λίγα μέτρα μακριά, πίσω από τον Σεντ Μαξιμέν, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έπεσε στα γόνατα, πιάνοντας το κεφάλι του…

 

Δημήτρης Μανάκος