Άρχισε το… part 2 του Λάνγκσταφ: Το πρώτο γκολ της νέας σεζόν για τη Νοτς Κάουντι, ξανά αυτός! (vid)

Τον θυμάστε; Πώς θα μπορούσαμε να τον ξεχάσουμε άλλωστε… Ο λόγος για τον Μακόλεϊ Λάνγκσταφ. Τον άνθρωπο - γκολ της Νοτς Κάουντι, που παρά τις πολλές φήμες περί αποχώρησης, είναι ακόμη εδώ. Και αισίως, κατέγραψε και το πρώτο γκολ της ομάδας του, έστω και σε φιλικό, με φόντο την προετοιμασία για την επιστροφή στη League Two.  



Άρχισε το… part 2 του Λάνγκσταφ: Το πρώτο γκολ της νέας σεζόν για τη Νοτς Κάουντι, ξανά αυτός! (vid)

«Πρόκειται για την πρώτη του σεζόν στην 5η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Μάλλον αυτό δεν τον επηρέασε καθόλου, καθώς αισίως, ο Μακόλεϊ Λάνγκσταφ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της National League, που βρίσκει δίχτυα 41 φορές σε μία αγωνιστική περίοδο.

«Έσπασε» το ρεκόρ του Ρίκι Μίλερ, έκανε το 2-0 για τη Νοτς Κάουντι απέναντι στη Γουίλντστον και «έγραψε» ιστορία, μία εβδομάδα μετά το… άλλο ρεκόρ των 40 τερμάτων, καθώς ποτέ και κανένας παίκτης της αρχαιότερης ομάδας του κόσμου, είχε φτάσει τον εν λόγω αριθμό - επίτευγμα τα 92 τελευταία χρόνια.

Κυρίες και κύριοι, ο Μακόλεϊ Λάνγκσταφ είναι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της 5ης κατηγορίας με 41 γκολ.»

Αυτά γράφαμε πέρυσι για τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Νοτς Κάουντι σε επίπεδο πρωταθλήματος, ανεξαρτήτως σεζόν και φέτος, λίγους μήνες μετά, έρχεται να μας επιβεβαιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Διότι έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής από το υπάρχον ρόστερ, που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

 

Στο πρώτο φιλικό της ομάδας του με φόντο την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες, ο Άγγλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από τη μικρή περιοχή και άνοιξε το δρόμο για το τελικό 3-0. Συνεχίζει από εκεί από όπου σταμάτησε. Ή για την ακρίβεια, απλώς έκανε μία καλοκαιρινή παύση, προκειμένου το παραμύθι να έχει και… Part 2!

Δημήτρης Μανάκος