Ο Μάουντ επέλεξε το «7» για την ιστορία του κι όχι για τις… αστοχίες (vid)

Επιδεικνύοντας την πλάτη του σε αρκετές φωτογραφίες για να δείξει και τον αριθμό «7» τον οποίο επέλεξε στην πρώτη του σεζόν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μέισον Μάουντ γνωρίζει το βάρος που πρόσθεσε στους ώμους του, αλλά και τις… κακοτοπιές που θα πρέπει ν’ αποφύγει.  



Ο Μάουντ επέλεξε το «7» για την ιστορία του κι όχι για τις… αστοχίες (vid)

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός προστέθηκε στις επιλογές του Τεν Χαγκ για να ενώνει το χώρο του κέντρου με τη γραμμή κρούσης και να εκφράζονται ακόμα πιο άρτια οι επιθέσεις της ομάδας.

Ο Μάουντ αποχώρησε έπειτα από 18 χρόνια από την αγαπημένη του Τσέλσι, αποδέχθηκε μια νέα μεγάλη πρόκληση και παρουσιάστηκε με τον αριθμό «7» στην πλάτη.

Φυσικά, το μυαλό όλων πήγε στον Τζορτζ Μπεστ, τον Ερίκ Καντονά, τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και φυσικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο, υπήρξαν και ορισμένοι που δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος εύκολα ότι τίμησαν την βαρύτητα του συγκεκριμένου αριθμού.

Παίκτες όπως ο Μάικλ Όουεν, ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο Αλέξις Σάντσες και ο Μέμφις Ντεπάι δεν τα κατάφεραν, ενώ, οι Βαλένσια και Καβάνι που επίσης φόρεσαν το «7», ήταν τιμιότατοι, δίχως όμως κάτι τρομερά σπουδαίο…

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης