«Γιατί τιμωρείται η Οσασούνα και όχι η Σίτι;» Χαμός στο Twitter μετά την απόφαση της UEFA!

Η Οσασούνα τιμωρείται από την UEFA για το γεγονός πως είχε… στήσει παιχνίδι πριν από εννέα χρόνια, με συνέπεια να μην μπορεί να συμμετάσχει στο επόμενο Europa Conference League. Την ίδια ώρα, αρκετοί Άγγλοι μπήκαν στην διαδικασία να συγκρίνουν αυτή την περίπτωση με την αντίστοιχη της Μάντσεστερ Σίτι.



«Γιατί τιμωρείται η Οσασούνα και όχι η Σίτι;» Χαμός στο Twitter μετά την απόφαση της UEFA!

Πριν από μερικά λεπτά έγινε επίσημη η θέση της UEFA, αναφορικά με την Οσασούνα και τη συμμετοχή της στο επόμενο Europa Conference League, επισημαίνοντας πως δεν θα μπορέσει να πάρει μέρος, καθώς πριν από εννέα χρόνια, είχε προβεί στην εσχάτη των παραβιάσεων.

Είχε στήσει παιχνίδι, αυτό αποδείχθηκε με κάθε νόμιμο τρόπο και άμεση συνέπεια αποτελεί ο αποκλεισμός της από την 3η τη τάξει ευρωπαϊκή, διασυλλογική διοργάνωση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Από εκεί και πέρα όμως, με αφορμή την τιμωρία των Ισπανών, ήρθαν στην επιφάνεια εκ νέου οι παραβιάσεις, για τις οποίες κατηγορείται η Μάντσεστερ Σίτι. Οι μεταγραφές που δεν θα έπρεπε να ολοκληρωθούν, οι 100+ τέτοιου είδους υποθέσεις και ο… μυστήριος άνδρας που έκανε την εμφάνισή του πριν από μερικές ημέρες, λέγοντας πως χρηματίστηκε για να καλύπτει τέτοιου είδους κινήσεις.

«Γιατί να τιμωρηθεί η Οσασούνα και όχι η Μάντσεστερ Σίτι», μονοπωλεί αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον στο Twitter…

 

 

Δημήτρης Μανάκος