Άνετη πρωτιά και πρόκριση για την Αγγλία, χαμογελά η Άρσεναλ με τον Σμιθ Ρόου! (vids)

Όπως και απέναντι στην Τσεχία, έτσι και κόντρα στο Ισραήλ, η U-21 της εθνικής Αγγλίας «καθάρισε» με το ίδιο σκορ, διατηρώντας ξανά ανέπαφη την εστία της και έχοντας για πρωταγωνιστή της τον Σμιθ Ρόου. Γκολ ξανά από τον μέσο της Άρσεναλ, πρωτιά και πρόκριση με το άνετο 2-0!



Άνετη πρωτιά και πρόκριση για την Αγγλία, χαμογελά η Άρσεναλ με τον Σμιθ Ρόου! (vids)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε η εθνική Αγγλίας να κάνει δύο τις διαδοχικές της επικρατήσεις στο EURO U-21, με τα «τρία Λιοντάρια» να κερδίζουν με 2-0 το Ισραήλ, πιο εύκολα από ό,τι αναδεικνύει το τελικό σκορ.

Οι τυπικά γηπεδούχοι βρήκαν γκολ από νωρίς, με τον Άντονι Γκόρντον να σκοράρει στο 16ο λεπτό, για να έρθει ο Σμιθ Ρόου στο 68’ και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Γκιμπς Γουάιτ, που κατέγραψε την ασίστ και στο πρώτο γκολ της χώρας του, του έδωσε τη μπάλα εκτός περιοχής, και ο μέσος της Άρσεναλ έκανε το 2-0 με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής, όντας πλέον ο κορυφαίος σκόρερ του θεσμού μαζί με τον Ελβετό, Ίμερι.

Νίκη με το ίδιο σκορ, όπως και στην πρεμιέρα, για την εθνική Αγγλίας και εξασφάλιση της πρωτιάς του 3ου ομίλου του EURO 2023 για την U-21, η οποία αντιμετωπίζει τη Γερμανία στην τελευταία αγωνιστική, σε τρεις ημέρες από τώρα, και πάλι την ίδια ώρα (19:00).

Δημήτρης Μανάκος