Αποθεώνεται ο Τονάλι που οδεύει προς Νιούκαστλ: «Οπαδός της Μίλαν, η φανέλα του κάνει τρελές πωλήσεις»!

Από πιτσιρικάκι, οπαδός της Μίλαν. Ήθελε πάση θυσία να παίξει με την ροσονέρο φανέλα. Ήταν όνειρο ζωής. Το κυνήγησε, το πέτυχε. Ο Τονάλι έχει αποδείξει την αγάπη του και έμπρακτα όταν χρειάστηκε. Τώρα, η Νιούκαστλν τον κάνει δικό της κι εκείνος φροντίζει να γεμίσει τα ταμεία του κλαμπ του Μιλάνου και να καταγράψει ρεκόρ ο ίδιος…  



Αποθεώνεται ο Τονάλι που οδεύει προς Νιούκαστλ: «Οπαδός της Μίλαν, η φανέλα του κάνει τρελές πωλήσεις»!

Οι άνθρωποι της Νιούκαστλ περιμένουν το τελικό «ok» από το κλαμπ για να ταξιδέψουν στην Ρουμανία και να υποβληθεί εκεί ο ποδοσφαιριστής στα απαραίτητα ιατρικά τεστ προτού υπογράψει το συμβόλαιό του (έως το 2029). Οι απολαβές έναντι των οποίων ο Τονάλι συμφώνησε, φτάνουν στα 8+2 εκατ.ευρώ ετησίως.

Η Μίλαν από την πλευρά της θα λάβει 70 εκατομμύρια ευρώ, πράγμα που θα κάνει τον 24χρονο χαφ τον πιο ακριβοπληρωμένο μέσο από την Ιταλία στα χρονικά! Η Gazzetta dello Sport πλέκει το εγκώμιο του ποδοσφαιριστή που σε κάθε σημείο του γηπέδου φρόντιζε πάντοτε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την αγαπημένη του Μίλαν.

Από πιτσιρικάκι ήταν οπαδός των «ροσονέρι» και όπως τονίζει χαρακτηριστικά το εν λόγω Μέσο: «Αποχωρεί ο – ίσως τελευταίος – άξιος κουβαλητής της σημαίας του συλλόγου».

Πίσω στο 2021 είχε δεχθεί μεγάλη μείωση μισθού απλά και μόνο για να παραμείνει στο κλαμπ και να βοηθήσει την κατάσταση, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση του τίτλου την σεζόν που ακολούθησε. Επιπλέον, είναι τόσο αγαπητός στον κόσμο της Μίλαν για το πάθος που βγάζει σε κάθε αναμέτρηση, που η φανέλα του είναι εκείνη που καταγράφει τις περισσότερες πωλήσεις στην μπουτίκ, σε εποχές που συνυπήρξε με τον Ζλάταν στο ρόστερ!

Οι «καρακάξες» και ο Έντι Χάου ευελπιστούν στο πρόσωπο και στις ικανότητές του να βρήκαν έναν χαφ που θα στηρίξει το λαμπρό, όπως διαφαίνεται, μέλλον του συλλόγου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την διεκδίκηση τίτλων εντός των αγγλικών συνόρων.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης