Αποθέωση για τον Μπάλντοκ στο «Νησί»: «Έκανε… bullying στον Εμπαπέ!»

Την καταπληκτική εμφάνιση του Τζορτζ Μπάλντοκ με την Εθνική μας ομάδα απέναντι στη Γαλλία αποθέωσαν οι Άγγλοι, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον τρόπο με τον οποίο ανταπεξήλθε στο μαρκάρισμα του Κιλιάν Εμπαπέ.  



Αποθέωση για τον Μπάλντοκ στο «Νησί»: «Έκανε… bullying στον Εμπαπέ!»

Μπορεί η Εθνική μας ομάδα να μην κατόρθωσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Παρίσι και να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το «Σταντ ντε Φρενς», όμως αυτό δεν μειώνει ούτε στο ελάχιστο την εκπληκτική προσπάθεια των παικτών του Γκουστάβο Πογέτ.

Οι Άγγλοι είχαν στραμμένο το βλέμμα τους στον Τζορτζ Μπάλντοκ και τον Κώστα Τσιμίκα και μετά το φινάλε της αναμέτρησης, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κοινοποίησε φωτογραφία του πρώτου, αποκαλώντας τον «το αστέρι μας».

 

Στα σχόλια του κοινού των «νεοφώτιστων» υπήρξε η σχετική αποθέωση για τον Μπάλντοκ, με αρκετούς να αναφέρονται και στον τρόπο με τον οποίο ανταπεξήλθε απέναντι στον Κιλιάν Εμπαπέ.

«Τον έσβησε» έγραψαν πολλοί, τη στιγμή που υπήρξε και σχόλιο που αναφέρθηκε σε… bullying, θέλοντας να επισημάνει πόσο καλά τα πήγε ο Έλληνας μπακ απέναντι στον σούπερ σταρ του Ντιντιέ Ντεσάν!

 

 

Δημήτρης Μανάκος