Ο Ράις φεύγει για διακοπές και επιστρέφει ως… παίκτης της Άρσεναλ

Ο Ντέκλαν Ράις θα πάρει πλέον τις ανάσες του έπειτα από την πολύ μεγάλη και επιτυχημένη σεζόν που είχε, ωστόσο, μόλις επιστρέψει στην Αγγλία, ο δρόμος του θα τον βγάλει στο «Έμιρεϊτς», αφού αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Άρσεναλ. Στα 100 εκατ.λίρες η δεύτερη προσφορά, όλα καλά με τους όρους του συμβολαίου.  



Ο Ράις φεύγει για διακοπές και επιστρέφει ως… παίκτης της Άρσεναλ

Ο διεθνής χαφ φέτος βίωσε ένα από τα μεγάλα του ποδοσφαιρικά όνειρα, καθώς κατέκτησε τίτλο με την Γουέστ Χαμ και μάλιστα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με τον θρίαμβο στο Europa Conference League και τον τελικό κόντρα στην Φιορεντίνα στην Πράγα.

Τώρα είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα που θα τον βρει στην Άρσεναλ, μερικά χιλιόμετρα πιο μακριά από την γειτονιά στην οποία εδρεύει μέχρι τώρα, ως ποδοσφαιριστής των «σφυριών».

Όπως αναφέρει η Daily Mail, αφού ολοκληρώθηκαν και οι υποχρεώσεις του παίκτη με την εθνική ομάδα της Αγγλίας στα προκριματικά του Euro 2024, ο Ράις θ’ απολαύσει την μικρή περίοδο των διακοπών του και μόλις επιστρέψει όλα θα έχουν δρομολογηθεί.

Θα έχει κατατεθεί η δεύτερη προσφορά των «κανονιέρηδων» στην Γουέστ Χαμ που θα καλύπτει τις αξιώσεις των «σφυριών» στα 100 εκατ.λίρες, ενώ και οι προσωπικοί όροι του συμβολαίου του παίκτη θα είναι έτοιμοι προς υπογραφή. Ο μισθός του φέρεται ν’ ανέρχεται στις 200.000 λίρες την εβδομάδα.

Κώστας Ζάλιαρης