Άρσεναλ: Προς την έξοδο ο Πάρτεϊ, κοιτάζει και Λάβια μαζί με Ράις

Στην Άρσεναλ ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, αλλά και με απόλυτη προσοχή για τις αποφάσεις που θα παρθούν. Ναι μεν ο Ράις είναι η απόλυτη προτεραιότητα, όμως, υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Λάβια από την Σαουθάμπτον. Κάπως έτσι, ίσως ο Πάρτεϊ ν’ αποχωρήσει, αφού προκύπτει… πολυκοσμία στα χαφ.  



Άρσεναλ: Προς την έξοδο ο Πάρτεϊ, κοιτάζει και Λάβια μαζί με Ράις

Οι «κανονιέρηδες» ετοιμάζουν την δεύτερη πρότασή τους προς την Γουέστ Χαμ για τον Ντέκλαν Ράις ώστε να φτάσουν όσο πιο κοντά μπορούν στα 100 εκατομμύρια δίχως το plus των μπόνους, σε σχέση με την πρώτη προσφορά που είχε φτάσει στα 80+10 εκατ. και απορρίφθηκε από τα «σφυριά».

Παράλληλα, όπως αναφέρει και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Μικέλ Αρτέτα δείχνει να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Ρόμιο Λάβια από την Σαουθάμπτον. Ο 19χρονος αμυντικός μέσος που μπορεί ν’ αγωνιστεί και στις θέσεις των στόπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2027, τον έχει και η Τσέλσι στα υπόψιν της, ενώ, η Σίτι, από την οποία είχε αποχωρήσει ο παίκτης το περασμένο καλοκαίρι, μπορεί να ενεργοποιήσει την buy-back option από το 2024.

Με όλα αυτά, ίσως ο Πάρτεϊ αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας, αφού προκύπτουν πολλοί για τις θέσεις στο χώρο του κέντρου και ο ποδοσφαιριστής έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από ομάδες ώστε να έχει επιλογές για να συνεχίσει κάπου αλλού την καριέρα του.

Κώστας Ζάλιαρης