Απίθανη Σκωτία, ανεπανάληπτο come-back μέσα στη Νορβηγία! (vids)

Απερίγραπτη Σκωτία, τεράστια επικράτηση μέσα στη Νορβηγία με 2-1 και πρωτιά στον 1ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2024, σε μία από τις πιο εντυπωσιακές ανατροπές στην ιστορία της!



Απίθανη Σκωτία, ανεπανάληπτο come-back μέσα στη Νορβηγία! (vids)

Δεν μπορεί να περιγράψει κανείς αυτό που κατάφερε να κάνει πράξη η Σκωτία μέσα στη Νορβηγία, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0, χάρη στο γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει απέναντι στην ομάδα του Κλαρκ στα προκριματικά του EURO, όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν απάντηση, μέσα σε λιγότερο από ένα δίλεπτο.

Ο Ντάικς ισοφάρισε αρχικά στο 87ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος την ασυνεννοησία μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων και σημείωσε το πρώτο του γκολ στον θεσμό και το 9ο συνολικά με τη χώρα του.

Με το ρολόι να δείχνει…. 89’ και ενώ οι πανηγυρισμοί είχαν «κοπάσει», οι Σκωτσέζοι το έκαναν ξανά. Δεύτερη επίθεση σε 120 δευτερόλεπτα, άψογο τελείωμα του ΜακΛιν που είχε μπει αλλαγή και πρωτιά στον όμιλο, με 7-1 γκολ υπέρ της και 9 βαθμούς, μετά από τρεις αναμετρήσεις!

Δημήτρης Μανάκος