Μέσι: «Ο Πεπ δεν χρειαζόταν το Τσάμπιονς Λιγκ για ν’ αποδείξει την αξία του»!

Ο Λιονέλ Μέσι διατηρεί συχνή επικοινωνία με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τρέφει τέτοιον σεβασμό και τόσο θαυμασμό για την προπονητικές του ικανότητες και την ιστορία του, που δηλώνει ότι δεν θεωρούσε απαραίτητο για τον πρώην κόουτς της Μπαρτσελόνα να κάνει κάτι παραπάνω για ν’ αποδείξει την αξία του.  



Μέσι: «Ο Πεπ δεν χρειαζόταν το Τσάμπιονς Λιγκ για ν’ αποδείξει την αξία του»!

Ο Γκουαρδιόλα έφτασε στο δεύτερο τρεμπλ της καριέρας του και με διαφορετική ομάδα, όντας ο πρώτος που το καταφέρνει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Η θητεία του στην Σίτι πλέον μπορεί να θεωρηθεί άκρως επιτυχημένη, γνωρίζοντας και ο ίδιος πως έχει την… ποδοσφαιρική ευλογία να βρίσκονται στο διαθέσιμο ρόστερ τρομεροί παίκτες, όπως είχε επίσης και στην Μπαρτσελόνα, αλλά και στην Μπάγερν.

Με τους «μπλαουγκράνα» και τους παίκτες που είχε τότε, τον συνδέει μεγάλη αγάπη και ο Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε στον Πεπ λέγοντας: «Μιλάμε αρκετά και συχνά, είμαι πολύ χαρούμενος για όσα έχε πετύχει και για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ο καλύτερος κόουτς στον κόσμο και θεωρώ ότι δεν χρειαζόταν καν να φτάσει στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού για ν’ αποδείξει κάτι παραπάνω».

Κώστας Ζάλιαρης