Ξανά στην ελίτ του κόσμου η ελληνική ομάδα mini ποδοσφαίρου

Έφτασε ένα βήμα από τα ημιτελικά και αποκλείστηκε με 4-1 από το πανίσχυρο Μεξικό – Αποθέωση από τους Έλληνες της Γερμανίας για το υπέροχο αυτό ταξίδι!  



Ξανά στην ελίτ του κόσμου η ελληνική ομάδα mini ποδοσφαίρου

Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι από την ελληνική ομάδα mini ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ mini ποδοσφαίρου SOCCA World Cup 2023 που διεξάγεται στο Έσσεν της Γερμανίας. Η ήττα με 4-1 στον προημιτελικό από το πανίσχυρο Μεξικό μπορεί να στεναχώρησε τους παίκτες του Γιώργου Μπαστάκη, αλλά πιστοποίησε για άλλη μία χρονιά ότι η Ελλάδα ανήκει σταθερά πλέον στην ελίτ των χωρών του παγκόσμιου mini ποδοσφαίρου. 

Το Μεξικό αποτελεί ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και μπήκε στο αγώνα να δείξει τη δυναμική του. Με δύο γρήγορα γκολ των Ερντάντες και Πουλίδο στο 6’ και στο 10’ αντίστοιχα, οι Έλληνες βρέθηκαν από νωρίς να κυνηγούν στο σκορ. Στο 4ο λεπτό του β΄ μέρους, ο Ερνάντες έκανε το 3-0 για τους Μεξικανούς, με τον Χίσσο να μειώνει άμεσα στο 27’ σε 3-1. Οι Έλληνες πίεσαν, αλλά δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ, με τους Μεξικανούς να σημειώνουν το τελικό 4-1 με τον Οτσόα, εννέα λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα.

Το αποτέλεσμα του αγώνα δεν περιόρισε την «καυτή» ελληνική κερκίδα να αποθεώσει την αποστολή της ομάδας μετά τη λήξη του ματς, αναγνωρίζοντας έτσι την τιτάνια προσπάθεια των παικτών και τις υπέροχες στιγμές που τους χάρισαν με την απόδοση τους στο φετινό Μουντιάλ!

Ελλάδα (Μπαστάκης): Καλαμαρίδης, Φλώρος, Λευκαρίτης, Μουρτζάκης, Ντούμος, Γούλας, Μαργαρίτης, Ασημάκης, Ζελέκου, Τούσα, Μπενεχούτσος, Χίσσος. Φούσκας,Γιώτης