Ο πιο ειλικρινής Γκρίλις: «Τους είχα απογοητεύσει, βρήκα ρυθμό μετά το Μουντιάλ» (vid)

Ο Τζακ Γκρίλις μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και την εκπλήρωση του παιδικού του ονείρου, μίλησε με την γλώσσα της μεγαλύτερης αλήθειας. Στάθηκε στην αυτοπεποίθηση που του πρόσφερε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά και το γεγονός πως ένιωθε κι εκείνος ότι είχε απογοητεύσει τους ανθρώπους της Σίτι στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα.  



Ο πιο ειλικρινής Γκρίλις: «Τους είχα απογοητεύσει, βρήκα ρυθμό μετά το Μουντιάλ» (vid)

Ο Άγγλος εξτρέμ αποκτήθηκαν έναντι 100 εκατ.λιρών και λόγω του μεγάλου ποσού και της «ταμπέλας» που του τοποθετήθηκε από τους επικριτές, δεν κατάφερε να βοηθήσει όσο θα ήθελε την πρώτη του χρονιά στην γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ.

Και δεν κρύφτηκε από αυτό, τονίζοντας ότι όντως απογοήτευσε τον Πεπ και τους ανθρώπους της ομάδας, μέχρι ν’ αλλάξουν τα πράγματα τη φετινή σεζόν.

«Ακόμα και στην έναρξη της δεύτερης σεζόν μου, ένιωθα ότι είχα απογοητεύσει το κλαμπ, δεν είχα προσφέρει όσα θα ήθελα. Μετά το Μουντιάλ βρήκα ρυθμό και πήρα περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Σκεφτόμουν “έδωσαν 100 εκατ., τι έχω κάνει για να βοηθήσω;”. Τώρα πλέον ξέρω και τι ακριβώς θέλει ο Πεπ» είπε μεταξύ άλλων ο Γκρίλις.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης