Μεγάλη Ελλαδάρα, πέρασε στα προημιτελικά του κόσμου στο mini Ποδόσφαιρο!

Μεγάλη νίκη 2-0 με Αίγυπτο και τώρα παίζει το απόγευμα (19:45 / Cosmote TV) κόντρα στο Μεξικό για πρόκριση στα ημιτελικά! Συγκινητική υποστήριξη από 2.000 Έλληνες στις κερκίδες του Έσσεν που δε σταμάτησαν λεπτό να στηρίζουν τους παίκτες μας!  



Μεγάλη Ελλαδάρα, πέρασε στα προημιτελικά του κόσμου στο mini Ποδόσφαιρο!

H εΕλληνική ομάδα mini ποδοσφαίρου κέρδισε και την Αίγυπτο με σκορ 2-0 στο Μουντιάλ mini ποδοσφαίρου SOCCA World Cup 2023 που διεξάγεται στο Έσσεν της Γερμανίας και αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου το Μεξικό για την πρόκριση στα ημιτελικά (19:45/ Cosmote 9 HD). Οι Έλληνες φίλαθλοι ήταν για άλλη μία φορά συγκινητικοί και έκαναν του παίκτες να νιώθουν ότι παίζουν στην έδρα τους. Η ομάδα του Γιώργου Μπαστάκη έπαιξε έξυπνα και έδειξε ότι είχε διαβάσει αποτελεσματικά την Αίγυπτο και έκλεισε τους διαδρόμους, παίζοντας παράλληλα στην αντεπίθεση, για να φτάσει να επιβάλλει πλήρως το παιχνίδι της στο 2ο μέρος και να πανηγυρίσει μία επική πρόκριση μέσα σε αποθέωση από του συγκινητικούς Έλληνες της Γερμανίας!

Ο αγώνας

Οι Έλληνες ξεκίνησαν τον αγώνα βλέποντας τον Αμπντάλα να χάνει μοναδική ευκαιρία στο 1ο λεπτό μετά από στιγμιαία ασυνεννοησία στην άμυνα. Η Ελλάδα ισορρόπησε το παιχνίδι και έχασε μοναδικό τετ-α-τετ για να ανοίξει το σκορ με τον Λευκαρίτη στο 10’. Μετά από μαγική ντρίπλα του Χίσσου στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, το σουτ το τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι των Αιγύπτιων. Έτσι, το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Το σκορ για την Ελλάδα άνοιξε με τον Μουρτζάκη στο 23΄, όταν πήρε στο πλάι την πάσα του Φούσκα και το πλασέ του κόντραρε στον Αιγύπτιο τερματοφύλακα για να καταλήξει στα δίχτυα και να προκαλέσει «έκρηξη» πανηγυρισμών στην «γαλανόλευκη» κερκίδα! Το γκολ έδωσε φτερά στα πόδια των Ελλήνων που έχασαν άλλη μία μεγάλη ευκαιρία, με τους Αιγύπτιους να διώχνουν την τελευταία στιγμή σε κόρνερ στο 25’ πριν η μπάλα φτάσει στον Μουρτζάκη. Στο 27ο λεπτό, ο Καλαμαρίδης πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση στο πλασέ του Αμπντάλα. Στην κόντρα της φάσης, ο Τούσας πλάσαρε εξαιρετικά κάτω από τα πόδια του Αιγύπτιου γκολκίπερ και έκανε το 2-0 μέσα σε αποθέωση

Μεγάλος χορηγός των Ελλήνων ο ΟΠΑΠ, ο οποίος στηρίζει για πολλοστή φορά με πράξεις το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και πέραν των ελληνικών συνόρων. Χορηγοί επίσης της Ελληνικής ομάδας mini ποδοσφαίρου είναι η ασφαλιστική εταιρεία NOS και το R-GOL.com, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό κατάστημα στην κεντρική Ευρώπη. Χορηγός επικοινωνίας της Ελληνικής ομάδα είναι η Cosmote TV, η οποία και προβάλει όλα τα παιχνίδια της ομάδας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Έσσεν.

Ελλάδα (Μπαστάκης): Καλαμαρίδης, Φλώρος, Λευκαρίτης, Μουρτζάκης, Ντούμος, Γούλας, Μαργαρίτης, Ασημάκης, Ζελέκου, Τούσα, Μπενεχούτσος, Χίσσος. Φούσκας,Γιώτης