Μπεν Φόστερ: Ο μοναδικός στην ιστορία της Ρέξαμ που ενώ πέρασε τα 40, θα φορέσει τη φανέλα της!

Το απόλυτο ηλικιακό ρεκόρ στη Ρέξαμ φαίνεται πως «έσπασε» ο Μπεν Φόστερ, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του και θα αγωνιστεί στην ηλικία των 40 ετών, στην ομάδα της League Two.



Μπεν Φόστερ: Ο μοναδικός στην ιστορία της Ρέξαμ που ενώ πέρασε τα 40, θα φορέσει τη φανέλα της!

Η Ρέξαμ επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες, ο Μπεν Φόστερ διαδραμάτισε κομβικότατο ρόλο σε αυτό, με την απόκρουση πέναλτι που έκανε στο φινάλε του ματς με τη Νοτς Κάουντι να παραμένει αλησμόνητη, και ο Ράιαν Ρέινολντς δεν θα τον άφηνε να αποχωρήσει.

Σε συζήτηση με τον προπονητή της ομάδας, Φιλ Πάρκινσον, αποφασίστηκε ο Φόστερ να συνεχίσει στους Ουαλούς, με την εμπειρία του να είναι σημαντική και τη δυάδα που διαμορφώνει μαζί με τον Μαρκ Χάουαρντ κάτω από τα δοκάρια της Ρέξαμ, να φαντάζει εξαιρετική.

Η ανανέωση του συμβολαίου του είναι επίσημη και πλέον, ο Μπεν Φόστερ είναι και επίσημα ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Ρέξαμ, που θα φορέσει τη φανέλα της, ενώ έχει περάσει τα 40 του χρόνια!

Ποιος είναι ο προηγούμενος που στην χειρότερη των περιπτώσεων πήγε να τον… πλησιάσει; Ο Άντι Ντιμπλ, ο οποίος αγωνίστηκε με τη Ρέξαμ το 2005, απέναντι στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, σε ηλικία 39 ετών και 240 ημερών. Όπως αντιλαμβάνεστε, ο γεννηθείς στις 3 Απριλίου του 1980, Μπεν Φόστερ, έχει ήδη «σπάσει» το ρεκόρ και συνεχίζει!

Δημήτρης Μανάκος