Ο Κεϊτά αποχώρησε από τη Λίβερπουλ με τις λιγότερες συμμετοχές της καριέρας του… φέτος!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξελίχθηκε η θητεία του Ναμπί Κεϊτά στη Λίβερπουλ, με τη μεταγραφή του στη Βέρντερ Βρέμης να είναι επίσημη και τον ίδιο να αποχωρεί με τις λιγότερες συμμετοχές στην καριέρα του φέτος, σε επίπεδο πρωταθλήματος!Ο Κεϊτά αποχώρησε από τη Λίβερπουλ με τις λιγότερες συμμετοχές της καριέρας του… φέτος!

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τη Λίβερπουλ ο Ναμπί Κεϊτά, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στη Βέρντερ Βρέμης και δεν συνεχίζει στους «κόκκινους», με τους οποίους κατέγραψε συνολικά 129 συμμετοχές.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ τον απέκτησε έναντι 60 εκατομμυρίων και τον άφησε να αποχωρήσει ως ελεύθερο,  έχοντας πραγματοποιήσει φέτος, βάσει αριθμών, τη χειρότερη σεζόν της καριέρας του.

Αγωνίστηκε μόλις σε οκτώ ματς πρωταθλήματος. Τι σημαίνει αυτός; Πως για πρώτη φορά, από τότε που αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν ξεπέρασε διψήφιο αριθμό συμμετοχών, με την δεύτερη χειρότερη επίπεδο της καριέρας του σε Λίγκα να είναι πρόπερσι, με 10, και πάλι στην Premier League!

Δημήτρης Μανάκος