Πανηγυρική πρόκριση της Ελλάδας στους «16» του Μουντιάλ mini ποδοσφαίρου SOCCA 2023

Νίκησε 2-0 την Πορτογαλία και προχωρά- Αγγλία ή Αίγυπτο στο νοκ-άουτ ματς για πρόκριση στα προημιτελικά!  



Πανηγυρική πρόκριση της Ελλάδας στους «16» του Μουντιάλ mini ποδοσφαίρου SOCCA 2023

Η ελληνική ομάδα mini ποδοσφαίρου πήρε μάγκικη πρόκριση στους "16"του κόσμου απέναντι στην Πορτογαλία με σκορ 2-0 και περιμένει πλέον το νικητή του αγώνα Αγγλία-Αίγυπτος για να μάθει τον αντίπαλο της στην επόμενη φάση! Το αυριανό, μεγάλο ματς της Ελλάδας ξεκινά στις 12:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά απο την Cosmote TV.

Οι Έλληνες έχασαν αρκετές ευκαιρίες για ένα μεγάλο σκορ και δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά σε κανένα σημείο του αγώνα, δείχνοντας ότι είναι ικανοί για μεγάλα πράγματα. Μαγική η υποστήριξη των Ελλήνων της Γερμανίας στο Έσσεν αφού με την ασταμάτητη φωνή τους έδωσαν «φτερά στους παίκτες!

Ο αγώνας

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαστάκη μπήκαν δυνατά στο ματς και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 6’ με το σουτ του Μουρτζάκη να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Πορτογάλων. O Μουρτζάκης έχασε επίσης σημαντική ευκαιρία στο 17’ μετά από όμορφη πάσα του Χίσσου.

Στο 30ο λεπτό, ο Μαργαρίτης γύρισε αριστοτεχνικά από δεξιά στην περιοχή για να πλασάρει υποδειγματικά ο Φούσκας και να ανοίξει το σκορ για Την Ελληνική ομάδα, με την κερκίδα στο Έσσεν, να παίρνει φωτιά. Στο 33’, μετά το φάουλ του Χίσσου, ο Δούμος δε μπόρεσε με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 36ο λεπτό, οι Έλληνες «έκρυψαν» τη μπάλα στην επίθεση, με τον Ζελέκου να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα του Χερέρα και να δίνει το έναυσμα για να αρχίσει το μεγάλο γλέντι!

Μεγάλος χορηγός των Ελλήνων ο ΟΠΑΠ, ο οποίος στηρίζει για πολλοστή φορά με πράξεις το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και πέραν των ελληνικών συνόρων. Χορηγοί επίσης της Ελληνικής ομάδας mini ποδοσφαίρου είναι η ασφαλιστική εταιρεία NOS και το R-GOL.com, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό κατάστημα στην κεντρική Ευρώπη. Χορηγός επικοινωνίας της Ελληνικής ομάδα είναι η Cosmote TV, η οποία και προβάλει όλα τα παιχνίδια της ομάδας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Έσσεν.

Ελλάδα (Μπαστάκης): Καλαμαρίδης, Φλώρος, Λευκαρίτης, Μουρτζάκης, Ντούμος, Γούλας, Μαργαρίτης, Ασημάκης, Ζελέκου, Τούσα, Μπενεχούτσος, Χίσσος. Φούσκας,Γιώτης