«Αρπάζει» τους χαφ του… μέλλοντος η Λίβερπουλ!

Μετά τον Αλέξις ΜακΆλιστερ, η Λίβερπουλ φαίνεται ότι πατάει γκάζι για να προετοιμάσει το μέλλον της στο χώρο του κέντρου, με τους Κεφρέν Τουράμ και Μανού Κονέ που είναι κολλητοί και συμπαίκτες στην εθνική ομάδα της Γαλλίας κ-21, να φέρονται πως τα βρήκαν σε όλα με τους «κόκκινους»!  «Αρπάζει» τους χαφ του… μέλλοντος η Λίβερπουλ!

Ο Τουράμ που αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Μονακό, αγωνίζεται στη Νις από το 2019, ενώ, ο Κονέ, κατάφερε να βγει στην επιφάνεια με την Τουλούζ και πλέον βρίσκεται στην Μπορούσια Γκλάντμπαχ στην Γερμανία.

Οι δυο τους έχουν εξαιρετική προσωπική σχέση, αγωνίζονται παρέα στο τμήμα κ-21 της εθνικής ομάδας της Γαλλίας και φέρονται να έχουν συμφωνήσει με την Λίβερπουλ στην κρούση που φημολογείται πως έγινε από το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ και στους δυο τους.

Αμφότεροι κοστολογούνται στα 35 εκατ.λίρες – ποσό που διατέθηκε και για τον Αλέξις Μακ Άλιστερ – με τους «κόκκινους» να μπορούν έναντι 105 εκατομμυρίων συνολικά να έχουν φροντίσει για το μέλλον στα χαφ, με ποιοτικές επιλογές, δίχως να χρειαστεί να μπουν σε διαδικασία «πάλης» με άλλους «μνηστήρες».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης