Ράις – Νομπλ: Από το 2017 που… άλλαζαν σκυτάλη, στην αγκαλιά με το ευρωπαϊκό (pics)

Ο Μαρκ Νομπλ, ο… κύριος Γουέστ Χαμ, μπορεί στα δικά του χρόνια να μην γεύτηκε μια τόσο μεγάλη χαρά, όμως, την απήλαυσε και με το παραπάνω πλάι στον Ντέκλαν Ράις, στον οποίο φαίνεται τελικά ότι είχε… αρχίσει να παραδίδει τα ηνία, πριν από 6 χρόνια.  



Ράις – Νομπλ: Από το 2017 που… άλλαζαν σκυτάλη, στην αγκαλιά με το ευρωπαϊκό (pics)

Όντας μέλος της Γουέστ Χαμ από την ηλικία των 11 ετών, φτάνοντας πέρυσι μέχρι τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ και έχοντας αποσυρθεί από την ενεργό δράση το περασμένο καλοκαίρι, ο Μαρκ Νομπλ ήταν από τα πρόσωπα της βραδιάς στον τελικό της Πράγας. Η κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου μετά από 58 χρόνια, έκανε πανευτυχή τον Mr.West Ham, που το γιόρτασε μαζί με τον Ντέκλαν Ράις.

Οι δυο τους, έχουν ιδιαίτερη ιστορία. Γιατί πίσω στο 2017, όταν τότε ο νυν αρχηγός των «σφυριών» ήταν ακόμα ένα 18χρονο παιδί, φάνηκε να του… παραδίδει σιγά – σιγά την σκυτάλη.

Ο Ράις περνούσε αλλαγή στη θέση του Νομπλ για να φρεσκάρει τον χώρο του κέντρου και τελικά, με την πάροδο των ετών και μαθαίνοντας δίπλα στον πολύπειρο μέσο που πλέον έχει αποχωρήσει, έφτασε μέχρι και την αρχηγία της Γουέστ Χαμ.

Είναι δυο άνθρωποι που ανδρώθηκαν στο λονδρέζικο κλαμπ από μικρή ηλικία και αγαπούν πραγματικά τον σύλλογο, που ήθελαν πολύ να βιώσουν μια τέτοια στιγμή ευτυχίας όπως συνέβη με την κατάκτηση του Europa Conference League και που πλέον θα τους ενώνουν όσα έζησαν ο ένας δίπλα στον άλλον με την κούπα αγκαλιά.

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης