Μόγιες: 25 χρόνια και 1.097 ματς μετά, πήρε το μετάλλιο και το έδωσε στον 87χρονο μπαμπά του! (vid)

Ο Ντέιβιντ Μόγιες δικαιώθηκε για την επιμονή του, τη δουλειά του, τις σκέψεις του, την εμπιστοσύνη των παικτών του στην Γουέστ Χαμ και έπειτα από 25 χρόνια προπονητικής, ο Σκωτσέζος πήρε μετάλλιο και αμέσως θέλησε να το δώσει στον μπαμπά του…  



Μόγιες: 25 χρόνια και 1.097 ματς μετά, πήρε το μετάλλιο και το έδωσε στον 87χρονο μπαμπά του! (vid)

Είδε τον Μπόουεν να φεύγει μόνος του στην επίθεση, να πλασάρει σωστά, να σκοράρει και αμέσως… ξεχύθηκε στον αγωνιστικό χώρο!

Ο Μόγιες έκανε σπριντ για να πανηγυρίσει με την ψυχή του το 2-1 που χάρισε στα «σφυριά» το τρόπαιο του Europa Conference League, αφού γνώριζε πως πλέον είχε πετύχει κάτι μοναδικό. Είχε χαρίσει στο κλαμπ τον πρώτο του τίτλο μετά από 43 χρόνια και το πρώτο ευρωπαϊκό μετά από 58 έτη!

Εκείνος, χρειάστηκε να περιμένει πολύ για να γευτεί μια τέτοια στιγμή. Χρειάστηκα να περάσει μεγάλες δυσκολίες, μεγάλη αμφισβήτηση, να ξεπεράσει σκοπέλους, όμως δεν τα παράτησε. Ούτε όταν στην πράξη δεν του δόθηκε χρόνος και δεν κατάφερε ν’ αποδείξει πως κάποτε κάτι ήξερε ο Σερ Άλεξ για να τον χρίσει διάδοχό του.

Έπειτα από 25 χρόνια στην προπονητική και 1.097 παιχνίδια, έγινε ο πρώτος Βρετανός προπονητής με ευρωπαϊκή κούπα μετά τον Φέργκιουσον του 2008 και παρέλαβε για πρώτη φορά το βραβείο του θριαμβευτή. Και αμέσως πήγε να το δώσει στον 87χρονο μπαμπά του σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς του τελικού της Πράγας…

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης