Παρέα με τον Μπεζεμά και με 100 εκατ.ετησίως ο Καντέ!

Ο Ενγκολό Καντέ οριστικά πια θ’ αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία δίπλα στον Καρίμ Μπενζεμά, αφού θα γίνει μέλος της Αλ Ιτιχάντ, με μισθό που θα φτάνει στα 100 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!  Παρέα με τον Μπεζεμά και με 100 εκατ.ετησίως ο Καντέ!

Ο Γάλλος χαφ έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι αδυνατώντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα τελευταία χρόνια. Οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να είναι παρών στα πλάνα των προπονητών του – και ήταν πολλοί εκείνοι, ειδικά την φετινή σεζόν – με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να κερδίσει κι ένα νέο συμβόλαιο.

Παρά το γεγονός πως τον περασμένο Μάρτιο οι δύο πλευρές φέρονταν να είναι κοντά σε συμφωνία, τελικά αυτό οδήγησε σε αδιέξοδο κι έτσι ο Καντέ μένει ελεύθερος και θα μετακομίσει στην Αλ Ιτιχάντ.

Η τελευταία έστειλε εκπροσώπους στο Λονδίνο τις τελευταίες μέρες για ν’ αποσπάσουν την συμφωνία του παίκτη, ο οποίος θα υπογράψει έναντι 100 εκατ.ευρώ ετησίως για δυο χρόνια. Στο deal συμπεριλήφθηκαν και τα δικαιώματα δημόσιας εικόνας του Καντέ, αλλά και η εμπορική εκμετάλλευση της μεταγραφής.

Κώστας Ζάλιαρης