Οριστικά στην Ρεάλ ο Μπέλινγχαμ με 100 εκατ.!

Μια από τις πιο λαμπερές και ποιοτικές αγγλικές επιλογές για τον χώρο του κέντρου καταλήγει στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Τζουντ Μπέλινγχαμ να εμφανίζεται πλέον οριστικά ως παίκτης των «μερένγκες»! 



Οριστικά στην Ρεάλ ο Μπέλινγχαμ με 100 εκατ.!

Το αγγλικό ποδόσφαιρο βλέπει λαμπρό μέλλον στο πρόσωπο του διεθνή μέσου που εντυπωσίασε και στο εξ αναβολής Euro προ διετίας, με την Ρεάλ Μαδρίτης να καταφέρνει να τον κάνει δικό της προτού γίνει σήριαλ η υπόθεση. 

Άλλωστε, η Λίβερπουλ δεν θα δεχόταν ν' ανέβει σε τέτοια οικονομικά επίπεδα κι έτσι οι «μερένγκες» έπαιζαν μόνοι τους για τον νεαρό ποδοσφαιριστή. 

Όπως αναφέρεται, η συμφωνία της Ντόρτμουντ με την Ρεάλ έκλεισε στα 100 εκατομμύρια ευρώ και ο Τζουντ Μπέλινγχαμ από φέτος το καλοκαίρι θα είναι κάτοικος Μαδρίτης για να στηρίξει τα χαφ της «βασίλισσας». 

Αποχωρεί από την Βεστφαλία μετά το φινάλε - θρίλερ της σεζόν και την «αυτοκτονία» της ομάδας του στο κυνήγι του τίτλου, παρά το +2 με το οποίο μπήκε στην τελευταία αγωνιστική, προτού ηττηθεί από την Μάιντς εντός έδρας και καταλήξει ο τίτλος ξανά στην Μπάγερν με το γκολ του Μουσιάλα στο 89'. 

Κώστας Ζάλιαρης