Εθεάθη πούλμαν της Γουέστ Χαμ έτοιμο για φιέστα με την επιγραφή «Νικητές του Europa Conference League»! (pic)

Γούρι ή μόλις κατέστρεψαν οποιαδήποτε ελπίδα της ομάδας να πάρει την τύχη με το μέρος της; Όπως και να ‘χει, στους δρόμους του Λονδίνου εθεάθη πούλμαν της Γουέστ Χαμ με ανοιχτή οροφή και με την επιγραφή «νικητές του Europa Conference League» για… παν ενδεχόμενο ενόψει του αποψινού τελικού!  



Εθεάθη πούλμαν της Γουέστ Χαμ έτοιμο για φιέστα με την επιγραφή «Νικητές του Europa Conference League»! (pic)

Τα «σφυριά» βρίσκονται στον πρώτο τους ευρωπαϊκό τελικό μετά από 47 χρόνια και ο Μόγιες θα επιχειρήσει μαζί με τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν ιστορικό το αποψινό παιχνίδι στην Πράγα απέναντι στην ενθουσιώδη Φιορεντίνα.

Οι Λονδρέζοι έχουν την ευκαιρία να γράψουν πως το έτος 2023 ήταν εκείνο που το κλαμπ κατέκτησε ευρωπαϊκό τρόπαιο παρά την μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, η βιαστική κίνησή τους με το πούλμαν προκάλεσε εντύπωση.

Χαρακτηριστικά, το όχημα εθεάθη στους δρόμους του Λονσδίνου με την επιγραφή «Νικητές του Europa Conference League» στο μπροστινό μέρος και είτε αυτό θα σταθεί γούρικο, είτε… θα τους γυρίσει μπούμερανγκ που προετοιμάστηκαν για φιέστα πριν την ώρα της... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης